En flickkör övar.
Foto: Johannes Frandsen

Sing It i Carlskyrkan

Onsdagar kl 15.15–16.15. En kör för barn mellan 6 och 9 år. Vi sjunger, leker, och har kul tillsammans. Vi sjunger också på gudstjänster några gånger per termin.

Vi avslutar varje körövning med samling i andaktsrummet. Vi kan hämta barnen på Carlshöjdsskolans fritids och så hämtas barnen i kyrkan av en förälder.

Hitta till Carlskyrkan

Carlskyrkan är en del av Ålidhems församling

Kvartsvägen 1
Busshållplats Kvartsvägen

E-post Carlskyrkan

Koordinater
Latitud 63.79877
Longitud 20.31558
Klicka här för att se en karta>

Det händer i kyrkan

Vill du prata om Gud med andra, kanske på finska? Äta god mat och umgås? Sjunga i kör, även om du tycker att du inte kan? Eller vill ditt barn träffa kompisar och göra roliga saker?

Kyrkguiden

Hitta till Svenska kyrkan med hjälp av appen Kyrkguiden, se vad som händer och planera in gudstjänster och annat som du inte vill missa. Appen är gratis och finns för både iPhone och Android.

Fira gudstjänst

Varje vecka firas gudstjänster runt om i Umeås kyrkor. Du är alltid välkommen! Under året infaller också många viktiga högtider i kyrkan.