Miniorer i Innertavle missionshus

Terminsstart 23 februari! Onsdagar kl 15-16.30. Här träffas vi som går i förskoleklass till årskurs 3. Samling kring en biblisk text eller tema, skapande och lek.

220207- Just nu är gruppen full. Kölista finns.

Vi börjar med en samling där vi berättar en bibelberättelse, sjunger tillsammans och tänder ljus. Därefter följer skapande aktiviteter, fri lek mm innan vi samlas kort för att säga hejdå.

Miniorerna hämtas av ledare på skolgården kl 14.40 - meddela fritids!

Ledare: Sara Öberg, Karin Vesterberg och Paulina Troutneva.

Hitta till Innertavle missionshus

Innertavle missionshus ligger i Ålidhems församling

Innertavle missionshus
Innertavle
Busshållplats Sillviksvägen

E-post  Ålidhems församling
Telefon 090-200 25 00

Koordinater
Latitud 63.80981
Longitud 20.40899
Klicka hör för att se en karta>

Det händer i kyrkan

Vill du prata om Gud med andra, kanske på finska? Äta god mat och umgås? Sjunga i kör, även om du tycker att du inte kan? Eller vill ditt barn träffa kompisar och göra roliga saker?

Kyrkguiden

Hitta till Svenska kyrkan med hjälp av appen Kyrkguiden, se vad som händer och planera in gudstjänster och annat som du inte vill missa. Appen är gratis och finns för både iPhone och Android.

Fira gudstjänst

Varje vecka firas gudstjänster runt om i Umeås kyrkor. Du är alltid välkommen! Under året infaller också många viktiga högtider i kyrkan.