Foto: Magnus Aronson

Röra på sig

Att ta hand om sin kropp är lika viktig som att ta hand om själen. Kom till kyrkan och motionera med andra. Gå en promenad, gympa eller cirkelträna, vad passar dig? Klicka på rubrikerna nedan för att läsa mer om respektive grupp.

Mötesplatser runt om i Umeå

I broschyren finns höstens mötesplatser samlade tillsammans med en karta och kontaktuppgifter. Klicka på knappen för att läsa och ladda hem den i pdf-format. Den finns också som tryckt broschyr i alla våra kyrkor.

Läs höstens broschyr här

Gruppträning till svängig musik i Hedlundaparken

Torsdagar kl 10 följande datum i sommar: 8/9, 15/9, 22/9 och 29/9. Kostnadsfritt. Samling vid rutschkanan.

En stilla sjö omgiven av skog

Heliga danser i Mariakyrkan

En söndag i månaden kl. 18, oftast den andra söndagen i månaden. Meditativa cirkeldanser, ingen förkunskap behövs.

Kyrkyoga helt enkelt i Ålidhemskyrkan

Start 5/9! Vi träffas måndagar för att med varsamma kroppsställningar, mjuka rörelser och medveten andning länkar samman kropp och sinne. Begränsat antal platser, anmälan.

Promenad, Ersmarkskyrkan

Tisdagar kl 10.30. Vi promenerar i valfri takt tillsammans i Ersmark. Samling vid kyrkan. Ingen anmälan, kom de gånger det passar. Varje tisdag från och med 6 september. Sista gången för terminen 13 december.

Landa mjukt – Rörelse för kropp och själ!

Onsdagar kl 14.00-15.30 i Västerslättskyrkan. Inga förkunskaper krävs. Kostnadsfritt. Anmälan. Terminsstart 14 september.

Du kanske också är intresserad av:

Retreat & meditation

Ett sätt att hämta mer kraft. Vart tog själen vägen? Du stillar ditt sinne, skapar ett inre lugn och utvecklar en förmåga att lättare hantera dina tankar och känslor.

Två kvinnor sitter vid matbordet och pratar.

Träffas & umgås

Kyrkan har många mötesplatser både på dag- och kvällstid. Kom och träffa både nya och gamla vänner. Lyssna på föredrag och musik, umgås och ät eller fika tillsammans runt om i stan.