Foto: Ralf Elo

Det händer i Tegs kyrka

Kom in och upptäck något nytt i kyrkan.

För barn och unga

Ett litet barn kryper fram mot fröken som sitter i en ring på golvet och sjunger och spelar gitarr på Öppen förskola. Barnets mor ser på.

Bebiscafé i Tegs kyrka

Fika och mys till lågt pris! Rytmikstunder kl 10.00. Varmt välkomna.

En flicka blåser såpbubblor.

Club 7+ i Tegs kyrka

Torsdagar kl 16.00–17.15. Anmälan.

Några barn står bredvid varandra och sjunger framme i kyrkan.

Stjärngnister i Tegs kyrka

Torsdagar kl 15.15–15.55. Livfullt, svängigt och innerligt är det i denna kör för barn i årskurs 1–3. Anmälan.

Två glada flickor sitter bredvid varandra. En av dem håller i en pärm.

Himlalåt i Tegs kyrka

Onsdagar kl 17.45–18.30. Härligt och svängigt, lustfyllt och lekande! Så är det i Himlalåt, Tegs kyrkas kör för barn som är 5–6 år. Anmälan.

Några barn står bredvid varandra och sjunger framme i kyrkan.

Cirrus i Tegs kyrka

Torsdagar kl 16–17. För dig i årskurs 4–7. Svängigt, lugnt och tufft. Fikahäng innan. Anmälan.

Några ungdomar spelar rundpingis inomhus.

Torsdagkväll i Tegs kyrka

Torsdagar kl. 18:30-21:30. För dig som går 7:an och uppåt. Här kan du hänga! Umgås och köpa fika. Här finns pingis och biljard. Utmana varandra, eller oss, i olika spel!

För vuxna

Tacotorsdag med stilla stund i Tegs kyrka

Torsdagar kl 17.30 jämna veckor. Vi serverar omsorgsfullt lagade klimatsmarta tacos med tillbehör, som avslutas med en stilla stund då vi sjunger tillsammans. Anmälan.

En vandringsled på fjället.

Den gömda skatten - att söka och finna Gud i alla ting

Varannan vecka kl 18:45 i Tegs kyrka. En kväll med inlevelsemeditation, rundor och tystnad. Ingen anmälan. Kostnadsfritt.

En påtdocka som ligger på ett rött garnnystan

Drop in-syjunta i Tegs kyrka

Torsdagar varannan vecka mellan kl 18.00-20.30.

Aqua viva i Tegs kyrka

Torsdagar kl 19.00-21.00. Aqua viva är en damkör med blandad repertoar. Anmälan.

Ängskören i Tegs kyrka

Tisdagar kl 19-21. Blandad kyrkokör för vuxna. Kören sjunger 3-stämmiga gospels, andliga sånger och traditionell körmusik samt rock och pop. Anmälan.

Tre personer sitter och pratar runt ett bord. En av dem sitter i rullstol.

Med hela mig

Torsdagar jämna veckor kl 18.30-20 i Tegs kyrka. En samtalsgrupp om tro och liv för oss med fysiska funktionsnedsättningar/diagnoser. Vi delar gemenskap och samtalar om existentiella frågor, tro, liv och vardag, utifrån egna erfarenheter, bibeltexter och dikter. Ingen anmälan, kom när du vill och kan.

Någon tänder ljus i en svart ljusbärare.

Sinnesrogudstjänster i Tegs kyrka

Vi gör det enkelt, vi gör det tillsammans. 4/11, 10/11, 4/12.

Livsstegen – 12 steg för oss som vill hitta en ny väg

Nya grupper startas regelbundet. Livsstegen är ett självhjälpsprogram för oss alla som känner att livsproblem, stora som små, har gjort tillvaron komplicerad. Vi träffas i Tegs kyrka.

En frostig gräsmatta i motljus.

Retreat i vardagen online

Hitta din egen bön och stillhet i vardagen. Retreaten pågår mellan den 22-30/11. Frågor och anmälan till Lars-Martin.

Röd ballong på blå himmel

Blå fredag i Tegs kyrka

Varannan fredag kl 18-21 i Tegs församlingsgård. En öppen mötesplats för dig med funktionsvariation. Aktiviteter och fika med fredagskänsla.

Internationella gruppen i Tegs församling

Vill du lära dig mer om den världsvida kyrkan och dess arbete? Gå med i internationella gruppen. Vi träffas cirka tre gånger per termin i Tegs kyrka.