Foto: Ralf Elo

Det händer i Tegs kyrka

Kom in och upptäck något nytt i kyrkan.

För vuxna

Aqua viva i Tegs kyrka

Torsdagar kl 19.00-21.00. En blandad kör för vuxna. För mer information kontakta Per Wållberg. Se kontaktuppgifter längre ned på sidan.

Ängskören i Tegs kyrka

Tisdagar kl.19.00-21.00 med uppstart tisdag 14/9. Blandad kyrkokör för vuxna. Kören sjunger 3-stämmiga gospels, andliga sånger och traditionell körmusik samt rock och pop. Anmälan.

En påtdocka som ligger på ett rött garnnystan

Drop in-syjunta i Tegs kyrka

Torsdagar varannan vecka mellan kl 18.00-20.30. Uppstart den 16 september och avslutande träff den 25 november.

Torsdagkväll i Tegs kyrka

Ungdomskvällar kl 19.00–21.30. För dig som går högstadiet och uppåt. Här finns pingisbord, biljard, tv-spel och sällskapsspel. Här kan du ta dig en fika, sitta i soffan och prata eller bara hänga! VÄLKOMMEN! Hälsar Robert och Ulrika

Sinnesrogudstjänster i Umeå

Sinnesrogudstjänsten kan se olika ut på olika platser, men den avslutas alltid med Sinnesrobönen.

Livsstegen – 12 steg för oss som vill hitta en ny väg

Vardagsmiddag med stilla stund i Tegs kyrka -

Torsdagar kl. 17:30 jämna veckor fram till och med den 2 december. Vi serverar en omsorgsfullt lagad klimatsmart vegetarisk middag som avslutas med en stilla stund då vi sjunger tillsammans. Anmälan.

Tegs Filmklubb i Tegs kyrka

Se och tala film på tisdagar en gång i månaden. Mer information och platsbokning hittar du på vår facebooksida.

Internationella gruppen i Tegs församling

Vill du lära dig mer om den världsvida kyrkan och dess arbete? Gå med i internationella gruppen. Vi träffas cirka tre gånger per termin i Tegs kyrka.