Foto: Ralf Elo

Det händer i Tegs kyrka

Kom in och upptäck något nytt i kyrkan.

Fem träffar för er som fött barn mitt i pandemin. Hur påverkar det oss? Tisdagar kl 9.30-11 för er som blivit föräldrar på nytt. Tisdagar kl 13-14.30 för förstagångsföräldrar. Vecka 42-46. Anmälan.

Bebishäng med samtal i fokus i Tegs kyrka

Dagkollo med skattjakt och lek för barn mellan 7 och 11 år i  Adolfsbergs kyrka.

Club 7+ i Tegs kyrka

Torsdagar kl 16.00–17.15. För dig i årskurs 1–3 som gillar skapande i färg och form kombinerat med samtal utifrån Bibeln. Terminsstart 10 september. Anmälan.

Torsdagar kl 19.00-21.00. En blandad kör för vuxna.

Aqua viva i Tegs kyrka

Torsdagar kl 19.00-21.00. En blandad kör för vuxna.

3-stämmiga gospels, andliga sånger och traditionell körmusik samt rock och pop.

Ängskören i Tegs kyrka

Tisdagar kl 19.00-21.00 med start 8 september. Blandad kyrkokör för vuxna. Kören sjunger 3-stämmiga gospels, andliga sånger och traditionell körmusik samt rock och pop.

Så mycket mer - Konfirmation, Svenska kyrkan i Umeå

Ledarutbildning för unga ledare – LUB

Du som är konfirmerad och själv vill vara ledare på exempelvis konfirmandläger kan gå vår ledarutbildning. Vi fördjupar oss i den kristna tron och utvecklar vårt ledarskap.

En påtdocka som ligger på ett rött garnnystan

Drop in-syjunta i Tegs kyrka

Torsdagar varannan vecka mellan kl 18.00-20.30. Uppstart den 17 september och avslutande träff den 26 november.

Paus under hösten 2020.

Tegs Filmklubb i Tegs kyrka - PAUS

Paus under hösten 2020. Se och tala film på tisdagar en gång i månaden. Mer information och platsbokning hittar du på vår facebooksida.

Vill du lära dig mer om den världsvida kyrkan och dess arbete? Gå med i internationella gruppen. Vi träffas cirka tre gånger per termin i Tegs kyrka.

Internationella gruppen i Tegs församling