Foto: Jan Lindmark

Umeå Maria församling

I norr, med stora delar av friluftsområdet kring Nydalasjön inom sina gränser, finns Umeå Maria församling där Marieområdena, Nydalahöjd och byn Anumark, ingår.

Här är befolkningen ung vilket syns i verksamheten som har en tonvikt på barn- och ungdomsarbete. Människor från olika delar av Umeå finns med i gudstjänst- och församlingslivet som kännetecknas av olika liturgiska uttryck och betoning på gemenskap.

Restriktionerna har lättats och kyrkan kan öppna upp ett steg till.
Maxantal personer som får vara i kyrkan är 70 personer. Verksamheterna kommer att startas upp successivt under hösten.

Mariakyrkan är öppen vardagar kl. 9-16. Välkommen in! Tänk på att hålla avståndet.

Behöver du en medmänniska? Hör av dig till någon av församlingens präster eller diakoner. Du når dem via växeln tel 090-200 25 00.

Kontakta Umeå Maria församling

Telefon: 090-200 25 00 (växel)
E-postumeamaria.forsamling@svenskakyrkan.se

: