Foto: Lina Eriksson

Det händer i Mariakyrkan

Kom in och upptäck något nytt. Sjung i kör, dreja, hänga med kompisar, promenera eller dansa heliga danser, vad passar dig?

För barn och unga

För vuxna

Keramikverkstad i Mariakyrkan

Keramikverkstad för dig som upplever utmattningssyndrom eller nedstämdhet och ångest. Vi träffas varannan vecka fram till jul i mindre grupper. Varje träff är tre timmar. Anmälan. Verksamheten är pausad utifrån rådande restriktioner och vi meddelar när den startar igen.

Promenadgrupp i Mariakyrkan

Vi utgår från Mariakyrkan och promenerar i lugnt tempo i omgivningarna. Vårterminen 24 januari kl. 10.30-11.30 fram till och med 16 maj. Verksamheten är pausad utifrån rådande restriktioner och vi meddelar när den startar igen.

Andrum i Mariakyrkan

Måndagar kl. 12.30-12.45 andakt i Mariakyrkan. Vårterminen 24 januari fram till och med 16 maj. Verksamheten är pausad utifrån rådande restriktioner och vi meddelar när den startar igen.

Vardagstankar i Mariakyrkan

Vardagstankar, som är en mötesplats för vardagssamtal. Måndagar kl. 12.45-14.30. Vårterminen 24 januari fram till och med 16 maj. Verksamheten är pausad utifrån rådande restriktioner och vi meddelar när den startar igen.

Tisdagskafé i Mariakyrkan

Gemenskap med samtal och omväxlande program. Vårterminen 25 januari kl. 13 och varje vecka fram till och med 17 maj. Verksamheten är pausad utifrån rådande restriktioner och vi meddelar när den startar igen.

Fotograf är Alibin Hillert/ikon.

Daglig bön i Mariakyrkan

Vill du vara med och be tillsammans med andra? I Mariakyrkan finns ett nätverk av människor som ber.

Centrerande bön i Mariakyrkan

Tisdagar kl 17.30. Vi sitter i tyst meditation under 20 min. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av centrerande bön, meditation eller kyrka för att delta. Introduktion för dig som är ovan en kvart innan vi börjar. Verksamheten är pausad utifrån rådande restriktioner och vi meddelar när den startar igen.

En stilla sjö omgiven av skog

Heliga danser i Mariakyrkan

Meditativa cirkeldanser en söndag i månaden kl 18, oftast den andra söndagen i månaden. Ingen förkunskap behövs. Verksamheten är pausad utifrån rådande restriktioner och vi meddelar när den startar igen.