Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan i Umeå Besöksadress: Östra Esplanaden 9, 90330 Umeå Postadress: BOX 525, 90110 UMEÅ Telefon:+46(90)2002500 E-post till Svenska kyrkan i Umeå

Det händer i Mariakyrkan

Kom in och upptäck något nytt. Sjung i kör, dreja, hänga med kompisar, promenera eller dansa heliga danser, vad passar dig?

Start måndag 26 augusti.
Måndag (jämna veckor) kl 12.00-15.00.
Måndag (ojämna veckor) kl 9-15.
Fredag (varje vecka) kl 9-12.
Eller kom och bara var.

Öppen Keramikverkstad i Mariakyrkan

Start måndag 26 augusti. Måndag (jämna veckor) kl 12.00-15.00. Måndag (ojämna veckor) kl 9-15. Fredag (varje vecka) kl 9-12. Gemenskap och kreativitet. Kom och prova på att skulptera, banka, klämma, dreja eller bygga med lera. Eller kom och bara var.

En onsdag i månaden kl 19.00 ser vi på film och samtalar efteråt.

Synpunkten i Mariakyrkan

En onsdag i månaden kl 19.00 ser vi på film och samtalar efteråt.

Måndag kl 10.30-11.30, vi utgår från Mariakyrkan. Promenera i lugnt tempo i omgivningarna runt Mariakyrkan. Kom när det passar, ingen anmälan. Höststart 2/9.

Promenadgrupp i Mariakyrkan

Meditativa cirkeldanser en söndag i månaden kl 18, oftast den andra söndagen i månaden. Ingen förkunskap behövs.

Heliga danser i Mariakyrkan

Vill du vara med och be tillsammans med andra? I Mariakyrkan finns ett nätverk av människor som ber.

Daglig bön i Mariakyrkan

Tisdagar kl 13.00–15.00. Gemenskap med fika, andakt, samtal och omväxlande program.

Tisdagskafé i Mariakyrkan

Några torsdagar varje termin är det middag, Världsviktigt och veckomässa i kyrkan. Nästa gång är den 14 november. Anmälan till middagen.

Torsdag tillsammans i Mariakyrkan

Måndag kl 12.30–14.30. För alla åldrar. Kom med eller utan eget handarbete och umgås. Några gånger per termin provar vi på olika handarbeten tillsammans.

Öppet skapande i Mariakyrkan

Måndagar kl 11.30 serveras vegetarisk soppa till självkostnadspris. Andrum klockan 12.30-12.45. Ingen anmälan, kom när det passar.

Sopplunch och Andrum i Mariakyrkan

Världsviktigt! En träff för internationella frågor.
En torsdag i månaden  kl 18-19.30.

Internationella gruppen i Umeå Maria församling

Världsviktigt! En träff för internationella frågor. En torsdag i månaden kl 18-19.30.