Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan i Umeå Besöksadress: Östra Esplanaden 9, 90330 Umeå Postadress: BOX 525, 90110 UMEÅ Telefon:+46(90)2002500 E-post till Svenska kyrkan i Umeå

Drop in-dop

Välkommen till dopdag med drop in-dop lördag den 25 april 2020 i Mariakyrkan och Tegs kyrka.

Drop in-dopet är ett enkelt alternativ där du, utan en massa praktiska förberedelser, kan låta döpa dig eller ditt barn. Vi ordnar präst, musiker, lokal och fika. Barn, unga och vuxna är lika välkomna att döpas. Allt är gratis.

Vi har samlat några praktiska saker, vanliga frågor och de psalmer du kan välja mellan på en egen sida, www.dropindop.se