Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan i Umeå Besöksadress: Östra Esplanaden 9, 90330 Umeå Postadress: BOX 525, 90110 UMEÅ Telefon:+46(90)2002500 E-post till Svenska kyrkan i Umeå

Sjung i kör

Det finns vuxenkörer för alla typer av sångare. Har du sjungit länge eller alltid längtat efter att börja? Vill du sjunga varje vecka eller bara ibland? Det finns en kör för dig!

Måndagar kl 18.30–20.00. En gospelkör för alla, oavsett sångvana. Repertoaren spänner från traditionell gospel till mer nutida arrangemang som lutar åt pop & soul.

Bless is more i Ålidhemskyrkan

Torsdagar kl 13.00–14.30 i Församlingsgården, Ö Esplanaden 9. Är du dagledig och tycker om att sjunga? Välkommen till Dagkören! Vi sjunger och fikar tillsammans. Ungefär en gång i månaden sjunger vi på andakten på Hagaborg. Ingen anmälan, kom de gånger det passar.

Dagkören i Församlingsgården