Foto: Magnus Aronson

Sjung i kör

Det finns vuxenkörer för alla typer av sångare. Har du sjungit länge eller alltid längtat efter att börja? Vill du sjunga varje vecka eller bara ibland? Det finns en kör för dig!

Friskvårdskörer och körer dagtid

Körer på andra språk

Vuxenkörer

Al Dente i Grisbackakyrkan

Kören Al Dente övar på tisdagar ojämna veckor kl 19.00-20.30. Al Dente är en blandad kör för vuxna med körvana och kören sjunger mest 4-stämmigt.

Aqua viva i Tegs kyrka

Torsdagar kl 19.00-21.00. En blandad kör för vuxna. För mer information kontakta Per Wållberg. Se kontaktuppgifter längre ned på sidan.

Backens kyrkokör i Backens kyrka

Tisdagar kl 19.00–21.00 i Paviljongen vid Backens prästgård. Vår kör är en blandad kör som sjunger vid gudstjänster ungefär en gång i månaden och medverkar i konserter. Nu söker vi nya medlemmar, välkommen! Höststart 14 september.

Bless Is More i Ålidhemskyrkan

Terminsstart 4 oktober måndagar kl 18.30-20.00. En gospelkör för alla, oavsett sångvana. Repertoaren spänner från traditionell gospel till mer nutida arrangemang som lutar åt pop & soul.

Gospelkören Schola gospel övar i Mjölkuddskyrkan i Luleå. Män och kvinnor i blandade åldrar sjunger under ledning av Ida Bo-Sturesdotter Eriksson.

Ersmarkskören i Ersmarkskyrkan

Onsdagar kl 19.00-21.00. En kör för vuxna i alla åldrar. Vi sjunger en blandad fyrstämmig repertoar som gärna svänger! Höststart onsdag 22 september.

Kyrkokör i Ersbodakyrkan

Övar söndagar kl 18.30–20.00. En blandad kör med blandad repertoar. En viss sångvana är en fördel men ej nödvändigt. Terminsstart 12 september.

Kyrkokör

Torsdagar kl. 18.30 i Tavelsjö församlingsgård. Höstterminen startar 19 augusti.

Kyrkokör i Umeå stads kyrka

Måndagar kl 19.00–21.00 i Församlingsgården, Östra Esplanaden 9. Terminsstart 23 augusti.

20181216 Körövning i Angereds kyrka i Göteborg.

Lovsångsteamet i Carlskyrkan

Lovsången har en viktig plats i kyrkans gudstjänster och finns för att tillsammans med församlingen få tillbe och upphöja Gud genom sång.

20181216 Körövning i Angereds kyrka i Göteborg.

Mariakören i Mariakyrkan

Tisdagar kl 19.00–21.00. En kör för kvinnor, både vana och lite mer ovana sångare. Höstterminen startar 7 september.

Oratoriekören i Församlingsgården

Onsdagar kl 19.00–21.00 i Församlingsgården, Östra Esplanaden 9. Vi framför kyrkomusikens stora verk med Umeå stads kyrka som hemmaarena. Terminsstart 28 augusti.

Projektkör i Carlskyrkan

Onsdagar kl 19.00–21.00. För dig som tycker om att sjunga, men kanske inte kan vara med under en längre period. Vi övar några gånger och sjunger upp på till exempel gudstjänst.

Tomtebokören

Terminsstart 25 augusti. Vi träffas och sjunger onsdagar kl 19.00–21.00. För vuxna som tycker om att sjunga tillsammans med andra.

Ålidhems kyrkokör i Ålidhemskyrkan - INSTÄLLT

Vi medverkar vid gudstjänster 2–3 gånger per termin och ger konserter ett par gånger per år.

Ängskören i Tegs kyrka

Tisdagar kl.19.00-21.00 med uppstart tisdag 14/9. Blandad kyrkokör för vuxna. Kören sjunger 3-stämmiga gospels, andliga sånger och traditionell körmusik samt rock och pop. Anmälan.