Foto: Magnus Aronson

Sjung i kör

Det finns vuxenkörer för alla typer av sångare. Har du sjungit länge eller alltid längtat efter att börja? Vill du sjunga varje vecka eller bara ibland? Det finns en kör för dig!

Friskvårdskörer och körer dagtid

Körer på andra språk

Vuxenkörer

INSTÄLLT - Al Dente i Grisbackakyrkan

INSTÄLLT - Vi anpassar vår verksamhet efter de restriktioner som gäller under pandemin. ______________________________________________________ Tisdagar ojämna veckor kl 19.00-20.30. Al Dente är en blandad kör för vuxna med körvana och kören sjunger mest 4-stämmigt.

Torsdagar kl 19.00-21.00. En blandad kör för vuxna.

Aqua viva i Tegs kyrka INSTÄLLT

Torsdagar kl 19.00-21.00. En blandad kör för vuxna.

Backens kyrkokör i Backens kyrka - INSTÄLLT

11 november 2020:Efter den skärpta råden från FHM tar verksamheten paus 8 november - 8 december. Tisdagar kl 19.00–20.30 i Paviljongen vid Backens prästgård. Vår kör är en blandad kör som sjunger vid gudstjänster ungefär en gång i månaden och medverkar i konserter. Nu söker vi nya medlemmar, välkommen! Höststart 14 september.

Körövningar är tillfälligt inställda, men vi umgås digitalt måndagar kl 18.30–19.30. En gospelkör för alla, oavsett sångvana. Repertoaren spänner från traditionell gospel till mer nutida arrangemang som lutar åt pop & soul. OBS! Inget intag av nya medlemmar Vt 2021 pga rådande omständigheter.

Bless Is More i Ålidhemskyrkan

Verksamheten är för tillfället pausad med anledning av pandemin.

Ersmarkskören i Ersmarkskyrkan

Verksamheten är för tillfället pausad med anledning av pandemin.

Kyrkokör i Ersbodakyrkan

Inställt tills vidare p.g.a. coronaepidemin. Söndagar kl 18.30–20.00. En blandad kör med blandad repertoar. En viss sångvana är en fördel men ej nödvändigt. Just nu behöver vi sopraner och altar men alla är välkomna!

Inställt tillsvidare pga. Coronaepidemin. Torsdagar kl. 18-19 för 70+, kl. 19-20 för de under 70 år, Tavelsjö kyrka. Höstterminen startar 27 augusti.

Kyrkokör i Tavelsjö kyrka

Inställt tills vidare p.g.a. coronaepidemin.
Måndagar kl 19.00–21.00 i Församlingsgården, Östra Esplanaden 9.

Kyrkokör i Umeå stads kyrka

Inställt tills vidare p.g.a. coronaepidemin. Måndagar kl 19.00–21.00 i Församlingsgården, Östra Esplanaden 9.

Lovsången har en viktig plats i kyrkans gudstjänster och finns för att tillsammans med församlingen få tillbe och upphöja Gud genom sång.

Lovsångsteamet i Carlskyrkan

Oratoriekören i Församlingsgården

Inställt tills vidare p.g.a. coronaepidemin. Onsdagar kl 19.00–21.00 i Församlingsgården, Östra Esplanaden 9. Vi framför kyrkomusikens stora verk med Umeå stads kyrka som hemmaarena.

Onsdagar kl 19.00–21.00. För dig som tycker om att sjunga, men kanske inte kan vara med under en längre period. Vi övar några gånger och sjunger upp på till exempel gudstjänst.

Projektkör i Carlskyrkan

Vi sjunger onsdagar kl 19.00–20.00 på webben. För vuxna som tycker om att sjunga tillsammans med andra. Vi sjunger körsånger om livet mellan himmel och jord. Maila Jenny för deltagande och länk. Vårstart 13 januari.

Tomtebokören - digital

Vi medverkar vid gudstjänster 2–3 gånger per termin och ger konserter ett par gånger per år.

Ålidhems kyrkokör i Ålidhemskyrkan - INSTÄLLT

Tisdagar kl 19.00-21.00. Blandad kyrkokör för vuxna. Kören sjunger

Ängskören i Tegs kyrka INSTÄLLT

Tisdagar kl 19.00-21.00. Blandad kyrkokör för vuxna. Kören sjunger 3-stämmiga gospels, andliga sånger och traditionell körmusik samt rock och pop. Anmälan.