Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan i Umeå Besöksadress: Östra Esplanaden 9, 90330 Umeå Postadress: BOX 525, 90110 UMEÅ Telefon:+46(90)2002500 E-post till Svenska kyrkan i Umeå

Sjung i kör

Det finns vuxenkörer för alla typer av sångare. Har du sjungit länge eller alltid längtat efter att börja? Vill du sjunga varje vecka eller bara ibland? Klicka på körens namn och läs mer.

Onsdagar kl 19.00-21.00. En kör för alla vuxna som gillar att sjunga, vana körsångare som ovana. Uppsjungningar några gånger per termin.

Cantare i Carlskyrkan

Torsdagar kl 13.00–14.30 i Församlingsgården, Ö Esplanaden 9. Är du dagledig och tycker om att sjunga? Välkommen till Dagkören! Vi sjunger och fikar tillsammans. Ungefär en gång i månaden sjunger vi på andakten på Hagaborg. Ingen anmälan, kom de gånger det passar.

Dagkören i Församlingsgården