Ungdomar som hoppar i bakgrunden vatten
Lyssna

/ Ändrad 20 juni 2023

Ungdomsverksamhet i Nikolai

Här kan du läsa mer om mötesplatserna i Nikolai församling för dig som är ung och vill umgås med andra och fundera över livet. Välkommen!

SKUNK, ungdomsgrupp i Nikolai, torsdagar kl. 17-20, start 29/8

På torsdagar träffas Nikolai församlings ungdomsgrupp SKUNK kl. 17 - 20 i Nikolai Prästgård. Det blir fika, aktiviteter och andakt för ungdomar ca 13 - 17 år. Ingen anmälan. Välkommen!

Unga vuxna i Nikolai, tisdagar kl. 18

Är du ung vuxen och vill träffa andra för att prata om tro och om livet? Här finns en grupp för dig som träffas på tisdagar i Nikolai Prästgård, Nikolaig. 8. Välkommen du också!

Ungdomskören Esperanza i Nikolai

Nikolai församlings ungdomskör Esperanza träffas på måndagarna kl. 16.30 - 17.45 i Nikolai församlingshem. Fika finns från kl. 16. Välkommen att anmäla dig! Start för hösten 26/8.

Konfirmand i Nikolai i höst? Anmäl dig nu!

Född 2010? I år startar två spännande konfirmationsgrupper i S:t Nicolai kyrka i centrala Örebro. Populära Äventyrskonfa – och Teckenspråkig konfa med konfirmander från hela Sverige!

Ung ledare i Nikolai

Vi behöver dig som vill vara ung ledare i konfirmandgrupperna i Nikolai församling. Passa på att träffa nya och gamla kompisar, öva dig i att vara ledare, samtala, leka och ha kul!

Hitta konfirmation

Sök efter en konfirmationsgrupp eller ett konfirmationsläger som passar dig och dina intressen.

Matti Tordsson

Präst, Kommininster, Nikolai församling, Örebro pastorat, Svenska kyrkan i Örebro

S:t Nicolai kyrka

Varmt välkommen till S:t Nicolai kyrka, en citykyrka i centrala Örebro. Kyrkan byggdes på 1200-talet och har 352 sittplatser. Kika runt i kyrkan genom att klicka i bilden längre ner på sidan.

Nikolai församling

Varmt välkommen till en levande och öppen kyrka i centrala Örebro! Här möts tusentals människor varje vecka för ett härligt musik- och gudstjänstliv för att tända ett ljus, besöka Café Nikolai eller de olika verksamheterna för alla åldrar.