En kvinna lutar sig mot ett grönskande träd, i bakgrunden syns kursgården Solliden.
Foto: Ulla-Carin Ekblom

Retreater på Solliden

Retreat innebär att man drar sig undan vardagens brus och engagemang för att i stillhet möta Gud och sig själv. Solliden i Örebro, med sin vackra och lugna miljö är en perfekt plats för retreater.

På Solliden arrangeras retreater av någon av Svenska kyrkans församlingar i Örebro pastorat.Kontakta din församling för mer information.

Är du en organisation utanför Örebro Pastorat som önskar anordna en retreat här på Solliden så kontakta oss via e-post orebro.solliden@svenskakyrkan.se  eller på telefon 019-15 45 35.

Kommande retreater på Solliden

En kvinna sitter på en brygga, i en meditativ ställning. Solen skiner.

Vad är en retreat i Örebro pastorat?

”Det här är det bästa jag varit med om” – de orden får vi som jobbar med retreater höra ofta. Vi kan också se att intresset för retreater ökar. Ofta är de helt fullbokade.

En kvinna sitter avslappnad i solen på en brygga, med kursgården Solliden i bakgrunden.

Retreat och pilgrim

Söker du också efter lugnet? Längtar du efter egentid? Hos oss hittar du bland annat spa för själen, pilgrimsvandringar och meditation. Var rädd om dig.