Other languages with Google Translate

Retreater på Solliden

Retreat innebär att man drar sig undan vardagens brus och engagemang för att i stillhet möta Gud och sig själv. Solliden i Örebro, med sin vackra och lugna miljö är en perfekt plats för retreater.

På Solliden ordnas det varje år flera retreater. Ofta arrangeras de av någon av Svenska kyrkans församlingar i Örebro, men det händer också att vi arrangerar retreater själva eller tillsammans med någon annan organisation. På Solliden finns retreater både för dig som är van vid retreater och för dig som vill prova på.

Är du som privatperson intresserad av att komma hit på retreat, eller om ni som organisation skulle vilja anordna en retreat här, kontakta oss via e-post orebro.solliden@svenskakyrkan.se  eller på telefon 019-15 45 36.

Här kan du ladda ned en folder med lista över alla retreater på Solliden 2019 (pdf)