Svenska kyrkan i Örebro Besöksadress: Storgatan 27, 70363 Örebro Telefon: +46(19)154500 E-post till Svenska kyrkan i Örebro

Lokaler Svenska kyrkans hus

I Svenska kyrkans hus på Storgatan 27 i Örebro finns flera lokaler att hyra för samtal eller konferens!

Lokalerna i Kyrkans hus är ljusa och trevliga med olika storlek och inredning. Ni har möjlighet att beställa enklare fika i anslutning till lokalen.

Heldag: 8-17
Halvdag: 4 timmar eller mindre
Kväll: efter kl. 17

För mer information och bokning av konferens- och grupprum i Kyrkans hus, kontakta husvärd Margaretha Moberg på tfn 019-15 45 20 eller e-post Margaretha Moberg

Margaretha Moberg

husvärd, Informationsservice, Örebro pastorat

Våra lokaler

Hållplatsen

Här sitter ni i en avslappnad miljö lämplig för både konferens och samtal. Passar bra för det mindre sällskapet, 2-6 personer. Möblerat med bord, stolar och soffa.
Utrustning: TV/DVD, Blädderblock.

Vardagsrummet

Möblerat med soffa, fåtöljer och soffbord samt mindre möbelgrupp bestående av tre stolar och sidebord. Lämpligt för mindre sällskap, 2-6 personer. Utrustning: Blädderblock.

Salongen

Möblerat med två möbelgrupper om fem fåtöljer, två soffor samt soffbord.
Lämplig för samtal/konferens där Ni även har möjlighet att dela in Er i två mindre grupper, 2 - 8 personer.
Utrustning: Blädderblock.

Förtäring

Dagtid. Kaffe-smörgås, Kaffe-bulle/bit, Frukt och godis.

Konferensen
Konferensen i Kyrkans hus med plats för 18 personer. Bild: Susanne Eriksson