Foto: Ulla-Karin Ekblom

Solliden

Varmt välkommen till Solliden, bara 13 km från centrala Örebro. Svenska kyrkan i Örebro äger och driver en gård för läger, kurser och konferenser som har ett underbart läge vid sjön Långens strand. Du når oss på telefon 019-15 45 35.

DAGS ATT BOKA IN HÖSTENS MÖTEN!

Äntligen får vi ses igen, som vi har längtat eller hur?      Dags att boka in höstens möten, kick off eller konferens

Här på Sollidens kurs-och konferensgård kommer vi att göra allt för att ni ska trivas äta gott och njuta av lugnet i vår vackra trädgård och i moderna mötesrum. Självklart är vi noga med att möblera luftigt och hålla avstånd till vrandra.                                                       Bokar du en måndag finns möjlighet med extra rabatt

Varmt välkomna!!

EN LUGN, AVKOPPLANDE MILJÖ MED KRAV-CERTIFIERAD RESTAURANG

Läget är perfekt och möjligheterna oändliga. Närheten till Örebro gör att Solliden passar lika bra för dagsutflykt, dagkonferens, kick off och fest som för en lite längre vistelse med övernattning. Vi har både rum med hotellstandard och rum som passar för lägerboende.

Solliden tar emot gäster från företag, organisationer, kyrkor och privatpersoner. Omtanke, kvalitet och ett rättvise- och miljöperspektiv genomsyrar allt vi gör, vårt mål är att handla mer lokalproducerade produkter. Sollidens restaurang är KRAV-certifierad.

Aktuellt från Svenska kyrkan i Örebro