Kurs- och konferensgården Solliden ligger vackert vid sjön Långens strand.
Foto: Magnus Aronson

Solliden

Varmt välkommen till Solliden, bara 13 km från centrala Örebro. Svenska kyrkan i Örebro äger och driver en gård för läger, kurser och konferenser som har ett underbart läge vid sjön Långens strand. Du når oss på telefon 019-15 45 35.

Solliden håller öppet som vanligt men följer naturligtvis Folkhälsomyndighetens riktlinjer.

Läget är perfekt och möjligheterna oändliga. Närheten till Örebro gör att Solliden passar lika bra för dagsutflykt, dagkonferens, kick off och fest som för en lite längre vistelse med övernattning. Vi har både rum med hotellstandard och rum som passar för lägerboende.

En lugn, avkopplande miljö med KRAV-certifierad restaurang

Solliden tar emot gäster från företag, organisationer, kyrkor och privatpersoner. Omtanke, kvalitet och ett rättvise- och miljöperspektiv genomsyrar allt vi gör, vårt mål är att handla mer lokalproducerade produkter. Sollidens restaurang är KRAV-certifierad.

Tillgänglighet

Solliden ligger i ett kuperat område och är handikappsanpassat med asfalterade gångar mellan husen och ramper till entréerna.

Aktuellt från Svenska kyrkan i Örebro