Läger på Solliden

Hit kommer konfirmander, skolklasser, familjer, seniorer, körsångare och många fler. Solliden,15 minuter från Örebro, är en fantastisk plats för läger.

Solliden erbjuder olika lokaler för olika aktiviteter. Vi har hobbylokaler, boll- och lekrum, konferensrum, studierum och ett kapell med bra akustik. Här finns också en bastu och ett litet relaxrum. 

Sjötomt med sport- och lekmöjligheter

Utomhus finns möjlighet till olika bollsporter som basket, landbandy, beachvolleyboll och boule. Den stora sjötomten erbjuder också andra lek- och spelmöjligheter. Vi har också en lekplats för barn. Solliden har en egen badplats, några kanadensare och kajaker samt en roddbåt. Vi har en grillplats och en stor paviljong vid sjön för kvällsaktivitet sommartid. 

Speciapris för församling/kyrka och ideell förening

Som församling eller ideell förening finns möjlighet att få lite enklare standard på boende och mat till ett lägre pris. 

Prisexempel (inkl.moms)

Boende i dubbelrum med dusch och toalett i korridor, frukost, lunch, middag, två mellanmål och kvällsfika och tillgång till lokaler kostar 937 kr per dygn och person. Ett läger som pågår från fredag kväll till söndag lunch kostar 1 981 kr per person.   

Bokning eller fler prisförslag? Konktaka oss!

Ring 019-15 45 35 eller skicka e-post till orebro.solliden@svenskakyrkan.se