Konferens på Solliden

Läge för konferens? Solliden erbjuder en vacker och lugn konferensmiljö, endast 13 km från Örebro, för grupper av olika storlekar.

Kontakta oss på  019-15 45 35 så skräddarsyr vi ett konferenspaket helt efter era önskemål.

Sollidens konferenspaket

konferens 2 DAGAr med övernattning

I paketet ingår möteslokal med grupprum, förmiddagskaffe med smörgås, lunch med stor salladsbuffé, eftermiddagskaffe med något sött, salt och nyttigt och middag i vår restaurang som är KRAV-märkt. Övernattning i hotellrum och frukost. Frukt, vatten och godis finns i möteslokalen.

Pris: 1 965 kronor/person (exkl. moms, priset gäller fr.o.m. januari 2021).

Kreativ konferens med övernattning

Klicka på bilden för att komma till våra konferenslokaler.

I paketet ingår detsamma som Sollidenkonferens.

Dessutom ingår:

• Tillgång till penslar och färger i vår kreativa studio
  • Tillgång till lokal för dans/drama
  • Stora grönytor för uteaktiviteter som teambuilding, boll/vattensporter.
  • Bollhall inomhus för yoga, bortennis, innebandy mm.

Pris: 1 965 kronor/person (exkl. moms, priset gäller fr.o.m. januari 2021).

Dagkonferens

I paketet ingår möteslokal med grupprum, förmiddagskaffe med smörgås, lunch med stor salladsbuffé i vår KRAV-märkta restaurang, eftermiddagskaffe med sött, salt och nyttigt. Frukt, vatten och godis finns i möteslokalen.

Pris: 432 kronor/person (exkl. moms, priset gäller fr.o.m. januari 2021).

Lugn, ro och fantastisk mat

Våra gäster uttrycker ofta uppskattning över lugnet och stillheten på Solliden. Vi får också ofta höra att vi har fantastiskt god mat.

Nyfiken? Kontakta oss för prisförslag eller bokning. Ring 019-15 45 35 eller fyll i formuläret, så återkommer vi till dig.

Vi är intresserade av konferens på Solliden

Svenska kyrkan hanterar personuppgifter enligt dataskyddsförordningen. Du kan läsa mer på svenskakyrkan.se/orebro/gdpr.