Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan i Örebro Besöks- och postadress: Storgatan 27, 70363 Örebro Telefon: +46(19)154500 E-post till Svenska kyrkan i Örebro

Konferens på Solliden

Läge för konferens? Solliden erbjuder en vacker och lugn konferensmiljö, endast 13 km från Örebro, för grupper av olika storlekar.

Solliden har kapacitet att ta emot flera grupper samtidigt. En större grupp kan få hela anläggningen helt för sig själva.

Tre konferenslokaler

Solliden har tre konferenslokaler med full AV-utrustning. Den största lokalen rymmer 34 personer i skolsittning. Det finns även flera mindre utrymmen, om man vill dela upp gruppen under delar av konferensen.

Fantastisk miljö, kan inte bli bättre!

Konferensgäst

Lugn, ro och fantastisk mat

Våra gäster uttrycker ofta uppskattning över lugnet och stillheten på Solliden. Vi får också ofta höra att vi har fantastiskt god mat.

Prisexempel

Heldagskonferens 375 kr/person exkl. moms. Konferens med övernattning i enkelrum, lunch till lunch, 1 498 kr/person exkl. moms.

Nyfiken? Kontakta oss för prisförslag eller bokning. Ring 019-15 45 35 eller fyll i formuläret, så återkommer vi till dig.

Vi är intresserade av konferens på Solliden

Svenska kyrkan hanterar personuppgifter enligt dataskyddsförordningen. Du kan läsa mer på svenskakyrkan.se/orebro/gdpr.