Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan i Örebro Besöks- och postadress: Storgatan 27, 70363 Örebro Telefon: +46(19)154500 E-post till Svenska kyrkan i Örebro

Konferens på Solliden

Läge för konferens? Solliden erbjuder en vacker och lugn konferensmiljö, endast 13 km från Örebro, för grupper av olika storlekar.

Kontakta oss på  019-15 45 35 så skräddarsyr vi ett konferenspaket helt efter era önskemål.

Våra konferenspaket

Sollidenkonferens med övernattning

Pris: 1 769 kronor/person (inklusive moms, priset gäller fr.o.m. januari 2019).

Klicka på bilden för att se våra konferenslokaler.

Kreativ konferens med övernattning

I paketet ingår möteslokal med grupprum, förmiddagskaffe med smörgås, lunch med stor salladsbuffé i vår KRAV-märkta restaurang, eftermiddagskaffe med något sött, salt och nyttigt, middag i vår KRAV-märkta restaurang, övernattning i hotellrum, frukost. Frukt, vatten och godis finns i möteslokalen. Dessutom ingår:

• Tillgång till penslar och färger i vår kreativa studio
  • Tillgång till lokal för dans/drama

Pris: 1 769 kronor/person (inklusive moms, priset gäller fr.o.m. januari 2019).

Dagkonferens

I paketet ingår möteslokal med grupprum, förmiddagskaffe med smörgås, lunch med stor salladsbuffé i vår KRAV-märkta restaurang, eftermiddagskaffe med sött, salt och nyttigt. Frukt, vatten och godis finns i möteslokalen.

Pris: 519 kronor/person (inklusive moms, priset gäller fr.o.m. januari 2019).

Lugn, ro och fantastisk mat

Våra gäster uttrycker ofta uppskattning över lugnet och stillheten på Solliden. Vi får också ofta höra att vi har fantastiskt god mat.

Nyfiken? Kontakta oss för prisförslag eller bokning. Ring 019-15 45 35 eller fyll i formuläret, så återkommer vi till dig.

Vi är intresserade av konferens på Solliden

Svenska kyrkan hanterar personuppgifter enligt dataskyddsförordningen. Du kan läsa mer på svenskakyrkan.se/orebro/gdpr.