Svenska kyrkan i Örebro Besöksadress: Storgatan 27, 70363 Örebro Telefon: +46(19)154500 E-post till Svenska kyrkan i Örebro

Konferens på Solliden

Läge för konferens? Solliden erbjuder en vacker och lugn konferensmiljö, endast 13 km från Örebro, för grupper av olika storlekar.

Solliden har kapacitet att ta emot flera grupper samtidigt. En större grupp kan få hela anläggningen helt för sig själva.

Tre konferenslokaler

Solliden har tre konferenslokaler med full AV-utrustning. Den största lokalen rymmer 34 personer i skolsittning. Det finns även flera mindre utrymmen, om man vill dela upp gruppen under delar av konferensen.

Lugn, ro och fantastisk mat

Fantastisk miljö, kan inte bli bättre!

Konferensgäst

Våra gäster uttrycker ofta uppskattning över lugnet och stillheten på Solliden. Vi får också ofta höra att vi har fantastiskt god mat.

Prisexempel

Heldagskonferens 344 kr/person exkls moms. Konferens med övernattning i enkelrum, lunch till lunch, 1 481 kr/person exkl. moms.

Nyfiken? Kontakta oss för prisförslag eller bokning. Ring 019-15 45 35 eller fyll i formuläret, så återkommer vi till dig.

Observera!

Solliden har stängt för konferenser under perioden 1 maj -31 oktober 2017 på grund av utbyggnad av köket. Välkommen med förfråganingar före och efter dessa datum.

Vi är intresserade av konferens på Solliden