Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan i Örebro Besöks- och postadress: Storgatan 27, 70363 Örebro Telefon: +46(19)154500 E-post till Svenska kyrkan i Örebro

Konferenslokaler och gästrum

Sollidens kurs- och konferensgård i Örebro består av tre byggnader: Villan, Lången och Stugan. Här finns konferenslokaler för större och mindre grupper samt hotellrum och lägerboende.

Grönskan rymmer 36 personer i biosittning. Bild: Cecilia Andersson
Utsikten rymmer 32 personer i konferenssittning. Bild: Cecilia Andersson
Bersån passar för det lilla mötet. Rymmer upp till åtta personer. Bild: Cecilia Andersson

Stugan

I Stugan finns vår kreativa studio. Passar konfirmandgrupper eller andra sällskap som vill utveckla sin kreativa ådra. Stugan rymmer 30 personer.

Se dig omkring: Stugan i 360 grader.

I Stugan finns vår kreativa studio. Bild: Cecilia Andersson
Kapellet rymmer 60 personer. Bild: Magnus Aronson

Våra byggnader

Villan

I huvudbyggnaden Villan finns reception, matsal och brasrummet där ni kan koppla av en stund efter maten. Här finns också konferensrummen Grönskan och Utsikten samt flera mindre grupprum. Villan har 19 hotellrum, både enkelrum och dubbelrum. Sollidens vackra kapell och det stora lek- och bollrummet Glädjen är också belägna i Villan.

Lången

I sidobyggnaden Lången finns 12 gästrum med 24 bäddar, lägerboende med dusch och toalett i korridoren. Här finns även ett grupprum med tv. På sutterängplan finns ytterligare 5 gästrum med totalt 6 bäddar och även en bastu med relaxavdelning.

Stugan

I Stugan finns ett konferensrum för drygt 30 personer och ett hobbyrum utrustat med material för den kreative.

RWC + WC med skötbord

Rymliga handikappanpassade toaletter finns både i Villan och i Lången.  I Villan finns det WC med skötbord i korridoren och även en hiss till sutterängplan.

Aktuellt från Svenska kyrkan i Örebro