Svenska kyrkan i Örebro Besöksadress: Storgatan 27, 70363 Örebro Telefon: +46(19)154500 E-post till Svenska kyrkan i Örebro Webbplats

Bröllop och fest på Solliden

Bröllop, dop, födelsedagsfirande, släktträff, kick off... På Solliden utanför Örebro får finns alla möjligheter att ge festen ett unikt innehåll med familjär miljö, sjöutsikt och läcker mat från vår KRAV-certifierade restaurang.

På Solliden möts festdeltagarna av en familjär atmosfär och vackra lokaler– och är det fråga om bröllop eller dop, har ni även möjlighet att använda vårt vackra kapell för vigsel- eller dopgudstjänsten.

I vår luftiga och ljusa matsal med sjöutsikt kan vi duka för upp till 60 gäster. Vid fint väder kan ni sitta på vår terrass eller vistas i den stora trädgården.

Festmat

Vårt kök är KRAV-certifierat och omtalat för god, vällagad mat. Du kan välja mellan en smakfull buffé eller en trerättersmiddag med bordsservering. Till maten serverar vi utvalda viner och det går bra att få en avec till kaffet.

Övernattning

Vi erbjuder hotellrum och enklare boende samt frukost till övernattande gäster.

Bröllop och dop

Går ni i giftastankar eller planerar för dop, så har ni även tillgång till vårt eget vackra kapell.  Om någon i brudparet är medlem i Svenska kyrkan, så är vigseln gratis. Präst och kantor ingår och bokas genom informationsservice  i Örebro. Festlokal, mat och dryck bokas direkt med Solliden.