Foto: riedellinda /Pixabay

Bröllop och fest

Bröllop, dop, födelsedagsfirande, släktträff, kick off... På Solliden utanför Örebro får finns alla möjligheter att ge festen ett unikt innehåll med familjär miljö, sjöutsikt och läcker mat från vår KRAV-certifierade restaurang.

Med anledning av coronaviruset

Solliden följer folkhälsomyndighetens riktlinjer gällande matservering vilket bland annat innebär att vi just nu endast tar emot 48 gäster i matsalen. 

På Solliden möts festdeltagarna av en familjär atmosfär och vackra lokaler– och är det fråga om bröllop eller dop, har ni även möjlighet att använda vårt vackra kapell för vigsel- eller dopgudstjänsten. 

I vår luftiga och ljusa matsal med sjöutsikt kan vi duka för upp till 60 gäster. Vid fint väder kan ni sitta på vår terrass eller vistas i den stora trädgården.

Festmat

Vårt kök är KRAV-certifierat och omtalat för god, vällagad mat. Ni väljer mellan en smakrik buffé eller en trerättersmiddag med bordsservering. Till maten serverar vi utvalda viner.

Övernattning

Vi erbjuder hotellrum samt enklare boende och frukost till övernattande gäster.

Bröllop och dop

Går ni i giftastankar eller planerar för dop, så har ni även tillgång till vårt eget vackra kapell.  Om någon i brudparet är medlem i Svenska kyrkan, så är vigseln gratis. Festlokal, mat och dryck bokas direkt hos oss och vi hjälper dig att komma rätt när det gäller bokning av präst och musiker.

Kika gärna in på vår temasida om bröllop på Solliden.