Sjön Lången syns i bakgrunden av en vit paviljong.
Foto: Ulla-Carin Ekblom

Boende på Solliden

Här kan du välja att bo bekvämt i hotellrum eller enklare i vårt Bed & Breakfast

Rum med utsikt Foto: Johanna Egemar

Våra boendealternativ, hotellrum i huvudbyggnaden VILLAN och enklare rum i LÅNGEN.

I VILLAN finns 14 hotellrum, både enkelrum och dubbelrum. I sidobyggnaden LÅNGEN  finns 12 enklare rum med 24 bäddar med dusch och toalett i korridoren. Här finns också ett allrum med kylskåp, micro mm. I sutterängplan i LÅNGEN finns ytterligare 5 hotellrum samt en bastu med relaxavdelning.

RWC + WC
Rymliga handikappanpassade toaletter finns både i VILLAN och i LÅNGEN.

Bed & breakfast till specialpriser – bo på Solliden i sommar!
Letar du boende med badstrand i Örebro i sommar? Boka Bed & breakfast på Solliden, nära riksväg 50 mellan Örebro och Nora! Sommaren 2021 erbjuder vi boende till specialpriser.

Välkommen till ett mysigt och rofyllt boende vid sjön Lången – mitt i den svenska sommaridyllen men nära till både Örebro och trästaden Nora. Om du gillar att vandra eller cykla finns allt i din närhet.

På Solliden finns enklare rum med dusch/wc i korridor.

Priser per natt:

Enkelrum 465 kr.

Tvåbäddsrum 710 kr.

Trebäddsrum 1065 kr.

Frukost och lakan ingår.

Som boende på vårt Bed and breakfast har du tillgång till trädgård med egen badplats, lekplats, grillplats, boulebana, beachvolleyplan och basketplan.

Fri parkering. Kostnadsfritt wifi.

INCHECKNING, UTCHECKNING OCH BETALNING
Incheckning efter 14.00

Utchecking senast klockan 11.00.

Frukost serveras klockan 07.30–09.00

Kredit-/betalkort behövs ej för bokning. Avgiftsfri avbokning fram till kl 12.00 dagen före incheckning. Betalning vid incheckning med kort, kontanter eller swish 123 223 42 35.

RABATT VID LÄNGRE VISTELSER
Vi ger rabatt vid längre vistelser:

2–3 nätter = 5 %
4–5 nätter = 10 %
6–14 nätter = 15 %
Alla rum är rökfria. Vi tar inte emot husdjur.

Skicka din bokningsförfråga till orebro.solliden@svenskakyrkan.se, ring oss på 019-15 45 35 eller fyll i formuläret nedan.

Sover gott på Sollidens hotellrum
Allrum soffor
Allrum Foto: Rosemarie Johansson
Sovrum Foto: Rosemarie Johansson
WC-Dusch

Jag/vi är intresserade av boende på Solliden

Vi behöver dina kontaktuppgifter för att kunna skicka en bekräftelse till dig inför din vistelse på Solliden.

Vi behandlar dina personuppgifter. Uppgifter hanteras endast av berörd personal och gallras efter din vistelse. På svenskakyrkan.se/orebro/gdpr kan du läsa mer om hur vi hanterarpersonuppgifter i Svenska kyrkan i Örebro pastorat.