Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan i Örebro Besöks- och postadress: Storgatan 27, 70363 Örebro Telefon: +46(19)154500 E-post till Svenska kyrkan i Örebro

Jobb och ideella uppdrag

Här hittar du information om lediga tjänster, lediga ideella uppdrag och arbetsträning och praktik inom Svenska kyrkan i Örebro.

Närmare 300 anställda

Svenska kyrkan i Örebro – Örebro pastorat – är arbetsgivare för närmare 300 personer, varav hälften är tillsvidareanställda. Att arbeta i Svenska kyrkan innebär att arbeta för något du tror på, och oftast arbete med människor på olika sätt.

Över 1000 ideella

Svenska kyrkan i Örebro har inte bara anställda och förtroendevalda. En stor och mycket viktig resurs är våra ideella. Vi har över 1000 ideella medarbetare som på olika sätt engagerar sig i kyrkan – och vi vill gärna bli fler.

På webben kan du läsa mer om jobb, ideella uppdrag och arbetsträning och praktik hos Svenska kyrkan i Örebro.