Svenska kyrkan i Örebro Besöksadress: Storgatan 27, 70363 Örebro Telefon: +46(19)154500 E-post till Svenska kyrkan i Örebro Webbplats

Ideella uppdrag

Här hittar du information om ideella uppdrag inom Svenska kyrkan i Örebro. Du kan också fylla i en intresseanmälan!

Svenska kyrkan i Örebro – Örebro pastorat – har inte bara anställda och förtroendevalda. En stor och mycket viktig resurs är våra ideella medarbetare.

Jag trivs där jag behövs

Som ideell medarbetare ingår du i en gemenskap. I Svenska kyrkan i Örebro är vi för närvarande över 1000 ideella medarbetare som på olika sätt engagerar sig i kyrkan och vi vill gärna bli fler.

Vad menas med att vara ideell?

Att vara ideell är att vara engagerad för en idé. Det är frivilligt, oavlönat och utförs till någons nytta.

Hur blir du ideell?

Du som ställer upp kommer att få en introduktion i ditt uppdrag och en utbildning om det behövs. Uppdraget är avgränsat både vad det gäller omfattning och tid. Du får en skriven överenskommelse och en tydligt formulerad uppdragsbeskrivning. Du kan också föreslå vad du skulle vilja ställa upp och göra. Hör av dig till oss på 019-15 45 00 eller e-post Örebro pastorat.

Fyll i formuläret så återkommer vi till dig

Intresseanmälan ideell i Svenska kyrkan. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig!