Bilden visar innegården på seniorbostäderna Laurentiusgården. En man sitter vid ett bord och rensar kantareller.
Foto: Alexander von Sydow

Konferens, boende och lokaler

Här hittar du information om Svenska kyrkan i Örebros kurs- och konferensanläggning Solliden, om studentboendet Sankta Katarina i Sörbyängen och seniorboendet Laurentiusgården på norr i Örebro. Välkommen!

KURS- OCH KONFERENSGÅRDEN SOLLIDEN

Letar du efter en konferensanläggning i närheten av Örebro? Kursgården Solliden är vår kurs- läger, och konferensgård vid sjön Långens Strand, 13 km från centrala Örebro

Student- och seniorbostäder i Örebro

Dags att byta bostad? Svenska kyrkans bostäder förvaltar lägenheter för studenter och seniorer.

Möten och dagkonferens i Kyrkans hus

Under menyfliken Lokaler i Svenska kyrkans hus kan du läsa om de lokaler som finns att hyra i Svenska kyrkans hus på Storgatan 27 i Örebro.

Vill du hyra eller låna ett församlingshem?

Information om fler lokaler möjliga för hyra eller lån, kopplade till kyrkor och församlingar, får du direkt av församlingarnas personal. Du hittar våra åtta församlingar på webben.