På Sollidens kurs- och konferensgård är vi vana med att arrangera minnesstunder. I vår vackra omgivning vid sjön Långens strand möts de sörjande av stillhet, vacker utsikt och ett värdigt mottagande. Vi kan ta emot sällskap från tio till sjuttio personer. Vårt kök erbjuder olika alternativ där de flesta är närproducerade och KRAV-märkta.
Buffé: Nordiska smaker (375 kronor per person)
Varmrökt lax med kall sås (äpple och salladslök)
Marinerad fläskfilé
Marinerad kyckling
Potatisgratäng, rotfruktsgratäng eller potatissallad Grönsallad, smör och hembakat bröd
Buffé: Vegetariska smaker (375 kronor per person)
Bönbiff som serveras med örtsås
Ugnsbakade rofrukter med honung och apelsin
Paj med spenat och soltorkade tomater
Rostade rötbetor med getostkräm
Grönsallad efter säsongens smaker
Hummus, smör och hembakat bröd
Sollidens smörgåstårta: En uppskattad klassiker (375 kronor per person)
Sollidens uppskattade smörgåstårta har gjorts i årtionden. En verklig klassiker i tre lager med räkröra, skinka och äggkräm. Garneras med ost, skinka, räkor, ägg och grönsaker. (Röran kan bytas mot laxröra, räkröra, leverpastejröra, vegetarisk röra eller annat önskat alternativ.) Vi kan även göra glutenfria och/eller laktosfria smörgåstårtor.
Kaffe och hembakat ingår i de olika alternativen, liksom lättöl, mineralvatten och läsk.
Även dukning, bordsdekorationer och serveringspersonal ingår. Vi kan också erbjuda bordsservering med flera rätter, dukning med finare linne och annat som sätter guldkant på minnesstunden. Detta offereras vid förfrågan. Vi kan tillmötesgå de flesta önskemål och är vana att skräddarsy evenemang.
Solliden har fullständiga rättigheter och 19 hotellrum. För mer information ring 019-15 45 35 eller skicka ett meddelande till orebro.solliden@svenskakyrkan.se.