Unga vuxna i Nikolai, varannan söndag kl. 16

På grund av rådande läge med Coronaviruset har Unga vuxnagruppen paus. Vi återkommer med datum för höstens träffar. Är du ung vuxen och vill träffa andra för att prata om tro och om livet? Här finns en grupp för dig som träffas på varannan söndag jämna veckor i Nikolai Prästgård, Nikolaig. 8. Välkommen du också!

Unga vuxna är en grupp som vänder sig till dig som går sista året på gymnasiet och upp till ca 25 år. Vi träffas för att prata, fika och göra aktiviteter tillsammmans.

Mässa i Taizéton

En gång i månaden avslutas träffen för Unga vuxna med Mässa i Taizéton, en gudstjänst med nattvard och sånger från kommuniteten Taizé i Frankrike. Mässan är öppen för alla även de som inte är med i gruppen. Här är höstens datum: 13/9, 11/10, 8/11 och 6/12 kl. 18.

Vill du veta mer?

Marie-Anne Gustafson

Präst, Nikolai församling, Örebro pastorat

Nikolai församling

Adress:
Nikolaigatan 8

Telefon: Informationsservice: 019-15 45 00
öppet mån–tors kl. 9–17, fre 9–16. Lunchstängt mån-fre 12–13.

E-post: orebronikolai.forsamling@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Nikolai församling

Till Nikolai församling på Facebook

Församlingens kyrka: