Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan i Örebro Besöks- och postadress: Storgatan 27, 70363 Örebro Telefon: +46(19)154500 E-post till Svenska kyrkan i Örebro

Ungdomsgruppen Bullen

Vi är en kristen grupp som vill lyfta HBTQ+frågor och vill ha dig med oss. Vi umgås, pysslar och pratar om roliga och jobbiga saker i livet. Allt är frivilligt och gratis så kom och ta med dig en vän!

Att vara HBTQ+ i Svenska kyrkan är lite som att vara en bulle i ett bageri. Du är älskad för den DU är men vi är många och olika bullar!  Är du en kanelbulle eller saffransbulle? Kanske identifierar du dig som en pizzabulle?!

Kristna ungdomar mellan 14-25 år som stöttar HBTQ+ frågor är varmt välkomna till vårt Bullparty! Var dig själv, älska dig själv och tro på dig själv. För vi gör det!

Var? Olika församlingshem i Örebro pastorat.
När? En gång i månaden! (vi gör evenemang så joina vår grupp)
Vilka kontaktar jag om jag har frågor? Vänd dig gärna till församlingsassistent ulrica.grafe@svenskakyrkan.se, 019-15 47 03.

facebook-gruppen bullen

Vill du ha koll på allt som händer – gå gärna med i vår Facebook-grupp Bullen

Välkommen till Bullen!

På gång hos Bullen