Svenska kyrkan i Örebro Besöksadress: Storgatan 27, 70363 Örebro Telefon: +46(19)154500 E-post till Svenska kyrkan i Örebro Webbplats

Ruotsin kirkon ruotsinsuomalainen kuoro/Svenska kyrkans sverigefinska kör

Ruotsin kirkon ruotsinsuomalainen kuoro Örebrossa/Svenska kyrkans sverigefinska kör i Örebro

RUOTSIN KIRKON RUOTSINSUOMALAINEN KUORO

Kuoro harjoittelee Hjärsta gårdenilla (Hj. Bergmansväg 162) torstaisin 12.1. alkaen klo 16.45-18.45 (kahvittelemme yhdessä). Kuoro esiintyy messuissa ja juhlissa vähintään kerran kuukaudessa.

Kuoroa johtaa Gunnar Staaf, joka ottaa mielellään uusia innokkaita laulajia koelauluun! Jos soitat jotain instrumenttia ja haluaisit esiintyä jossain tilaisuudessa, niin ota yhteyttä Gunnariin.

SVENSKA KYRKANS SVERIGEFINSKA KÖR

Kören övar på Hjärsta gård (Hj. Bergmansväg 162) alla torsdagar mellan kl. 16.45 och 18.45 från och med den 12 januari (vi fikar tillsammans).

Kören medverkar i mässorna.

Vill du vara med i kören eller spelar du något instrument och vill var med och medverka i våra mässor, ta då kontakt med vår körledare Gunnar Staaf.