Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan i Örebro Besöks- och postadress: Storgatan 27, 70363 Örebro Telefon: +46(19)154500 E-post till Svenska kyrkan i Örebro

Uudistunut kuoromme Sininen sävel/Kör Blå ton

Ruotsin kirkon ruotsinsuomalainen kuoro Sininen sävel Örebrossa/Svenska kyrkans sverigefinska kör Blå ton i Örebro

uudistunut KUOROmme sininen sävel

Harjoittelee uuden kuoronjohtajan vetämänä Hjärsta gårdenilla (Hj. Bergmansväg 162) tiistaisin 4.9. alkaen klo 18-20. Kahvittelemme lopuksi. Kuoro esiintyy messuissa ja juhlissa vähintään kerran kuukaudessa.

Kuoroa johtaa Tony Knutsson, joka ottaa mielellään uusia innokkaita laulajia koelauluun! Jos soitat jotain instrumenttia ja haluaisit esiintyä jossain tilaisuudessa, niin ota yhteyttä Tonyyn.

Tule ja tuo kaverisikin!

KÖR blå ton

Vår kör - nu i ny tappning - övar med en ny körledare på Hjärsta gård (Hj. Bergmansväg 162) alla tisdagar mellan kl. 18-20 från och med den 4 september. Gemensamt fika.

Kören medverkar i mässorna.

Vill du vara med i kören eller spelar du något instrument och vill var med och medverka i våra mässor, ta då kontakt med vår körledare Tony Knutsson.

Ta med en vän och kom!