Other languages with Google Translate

Dopklänningar i S:t Mikaels kyrka, Örebro

Mikaels församling har 5 stycken dopklänningar som vi gärna lånar ut vid dop.

Här kommer lite bilder på dopklänningarna som finns till utlåning i Mikaels församling. Dopklänningen bokas samtidigt som du bokar dopet. Läs mer på vår dopsida. Vill du titta mer på dopklänningarna är du välkommen till expeditionen i Mikaels församling, Hjärstavägen 33, Örebro. Ring gärna innan så att du vet att det finns någon som kan hjälpa till att visa dopklänningarna. Telnr se nedan.

Dopklänning nr 1: Vit dopklänning. Det går att fästa band på klänningen, banden finns i gult, rosa och blått.
Mikael nr 1.Vit dopklänning. Det går att fästa band på klänningen, banden finns i gult, rosa och blått. Bild: U Sövig
Dopklänning nr 3. Cremefärgad klänning med slät underklänning och överklänning i brodyr.
Mikael nr 3. Cremefärgad klänning med slät underklänning och överklänning i brodyr. Bild: U Sövig
Dopklänning nr 4: Slät cremefärgad klänning.
Mikael nr 4. Slät cremefärgad dopklänning. Bild: U Sövig
Dopklänning nr 5: Vit dopklänning med slät underklänning och överklänning i brodyr. Det finns band i olika färger att trä i.
Mikael nr 5. Vit dopklänning med slät underklänning och överklänning i brodyr. Det finns band i olika färger att trä i. Bild: U Sövig
Dopklänning nr 6: Vit dopklänning med små paljetter.
Mikael nr 6. Vit dopklänning med små paljetter. Bild: U Sövig

Mikaels församling

Adress:
S:t Mikaels kyrka
Hjärstavägen 33
mikaels.forsamling@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Mikaels församling

Till Mikaels församling på Facebook

För bokningar och frågor ring:
(Informationsservice, öppet mån-tor 9-17, fre 9-16)
Telefon: 019-15 45 00

För kontakt med Mikaels församlingsexpedition ring: