Other languages with Google Translate

Adolfsbergs församling

Adolfsbergs församling ligger i södra Örebro och är en del av Svenska kyrkan i Örebro Pastorat. I församlingen finns plats för liv, hopp och tro i gudstjänst och vardag. Här finns utrymme för möten, utmaningar, kraft och växande.

Välkommen att få julstämning i Adolfsbergs kyrka i december! Här finns bl.a. luciafirande, upplevelsevandring med jultema för små barn, julbakning, adventsfirande, julmusikal, samling vid julkrubban,  julotta och julgransplundring. Välkommen!

Juletid i Adolfsbergs kyrka

Välkommen att få julstämning i Adolfsbergs kyrka i december! Här finns bl.a. luciafirande, upplevelsevandring med jultema för små barn, julbakning, adventsfirande, julmusikal, samling vid julkrubban, julotta och julgransplundring. Välkommen!

Droppa in efter skolan! Vi bakar pepparkakor och julgodis tillsammans och mellis serveras. Ingen anmälan - kostnadsfritt

Julbakning för de som är 9-13 år - Adolfsbergs kyrka 10/12 kl. 14.00-16.00

Välkomna till en riktigt skön söndag!

Gudstjänst med Små & Stora i Adolfsberg

En upplyftande gudstjänst för alla åldrar. Nästa Gudstjänst med Små & Stora är den 8 december kl. 16.00 då det blir Julmusikal med medverkande barnkörer. Kakbuffé serveras från kl. 14.30. Välkomna till en riktigt skön söndag!

Livets riter och högtider i Adolfsbergs kyrka

Aktuellt från Svenska kyrkan i Örebro

Adress:
Glomman 127
702 30 Örebro.

(informationsservice, öppet mån-tor 9-17, fre 9-16)

E-post:
adolfsbergs.forsamling@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Adolfsbergs församling

Adolfsbergs församling på Facebook

Församlingens kyrka: