Other languages with Google Translate

Adolfsbergs församling

Adolfsbergs församling ligger i södra Örebro och är en del av Svenska kyrkan i Örebro Pastorat. I församlingen finns plats för liv, hopp och tro i gudstjänst och vardag. Här finns utrymme för möten, utmaningar, kraft och växande.

Skönt eftermiddagshäng för barn i klass 3 och uppåt. Vi käkar mellis och hittar på olika saker tillsammans. Vi har både pingisbord & biljardbord, ibland gör vi eget slajm, övernattar, har julmys eller åker och badar - allt efter gruppens önskemål och tankar.

After School i Adolfsbergs kyrka Tisdagar kl. 14-16

Välkommen till Adolfsbergs kyrka där Församlingskåren bjuder in till café-träffar kl. 14.00-16.00 varannan tisdag med fikaservering och trevliga lotterier.

Träffpunkt Nyfiket Adolfsbergs kyrka

Adolfinakören är en kör för daglediga i Adolfsbergs kyrka i Örebro. Inga förkunskaper behövs! Nu har Adolfinakören sommarledigt men kör igång igen den 28/8 kl 14.00!

Adolfinakören, Adolfsberg

Välkommen till vår populära sittgympa i Adolfsbergs kyrka, vi fikar tillsammans efter gympan. Start: måndagen den 2/9 kl 14-15

Sittgympa Adolfsbergs kyrka

"Världens barn"

Barnloppis med Våffelcafé Adolfsbergs kyrka 5/10 kl 10–13

Lördagen den 5/10 kl. 10.00–13.00 är det Barnloppis med barnkläder och leksaker samt våffelcafé i Adolfsbergs kyrka. Pengarna från Våffelcaféet & bordshyrorna går till "Världens barn"

Lördagen den 12/10 mellan kl. 11.00-14.00 ordnar vi med präst, musiker, vaktmästare, kyrkvärdar och lokal! Efter dopet bjuder vi på doptårta.

Äntligen dags för årets "Drop in dop" i Adolfsbergs kyrka - 12 oktober kl. 11.00-14.00

Livets riter och högtider i Adolfsbergs kyrka

Aktuellt från Svenska kyrkan i Örebro

Adress:
Glomman 127
702 30 Örebro.

(informationsservice, öppet mån-tor 9-17, fre 9-16)

E-post:
adolfsbergs.forsamling@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Adolfsbergs församling

Adolfsbergs församling på Facebook

Församlingens kyrka: