Längbro församling

– din kyrka på väster i Örebro. Strax intill Karslundsskogen och den vackra naturen, men samtidigt med ena foten i stadsbyggelsen på väster – där hittar du Längbro församling i Örebro.

Hos oss hittar du ett glatt och levande sammanhang, där alla får plats. Barnverksamhet, musik, grabbfrukost, massor av ungdomar och ideella.

Vår värdegrund kan sammanfattas i en mening: "Sedd av människan, älskad av Gud" är vår devis. Kom hit så förstår du vad vi menar!

I denna ljuva sommartid kan du hemestra hos oss

Vi gör vad vi kan för att göra hemestern lite gladare, utan att gräva hål i din plånbok – och vi kan göra det tack vare våra medlemmar. Här hittar du allt som är på gång hos Svenska kyrkan i Örebro i sommar.

Kolla in sommarnumret av ”Örebro – Mitt i livet”

Riseberga kloster lever upp igen! I sommarnumret av ”Örebro – Mitt i livet” möter du Risebergaguiden Wivianne Högman. Dessutom: Fem tips som får dig att må bättre i sommar med psykologen Mirjam Hellgren.

Äventyrskonfa

Livet är ett äventyr – och konfatiden ett viktigt steg på vägen. Vi har snack om livet, leker, åker på läger och våren 2022 kommer det stora äventyret: En resa till Prag med besök på koncentrationslägret Theresienstadt. Välj mellan onsdagsgrupp (varje vecka) eller söndagsgrupp (en gång i månaden).

Pilgrim i Längbro - Sommaren 2021

I sommar kan du både vandra och cykla i Längbro som Pilgrim. Här ser du programmet! Har du frågor och funderingar är det bara att kontakta diakon Charlotta Hansdotter.

Gudstjänster i Längbro kyrka

Från och med 1 juni öppnar vi upp för gudstjänst med max 35 deltagare, exklusive de som medverkar i gudstjänsten.Varmt välkommen!

ÖppetTider i Längbro kyrka

Längbro kyrka - Söndagar i samband med gudstjänst från kl.10 fram till kl.12. Max 35 personer får vistas i kyrkan exklusive de som medverkar på olika sätt i gudstjänsten.  Kyrkan är bemannad och det finns tid för samtal, bön och ljuständning.

VÄLKOMMEN!

Aktuellt från Svenska kyrkan i Örebro

Längbro Församling

Längbro församling