Svenska kyrkan i Örebro Besöksadress: Storgatan 27, 70363 Örebro Telefon: +46(19)154500 E-post till Svenska kyrkan i Örebro Webbplats

Längbro församling

– din kyrka på väster i Örebro. Strax intill Karslundsskogen och den vackra naturen, men samtidigt med ena foten i stadsbyggelsen på väster – där hittar du Längbro församling i Örebro.

Öppet Tider i Längbro kyrka och Församlingshem

Dörrskylt med texten "Kyrkan öppen, välkommen in".
Bild: Alex & Martin/IKON

Längbro församligshem: Tisdag-fredag kl. 13.00-16.00
Varmt välkommen på en fika!

Längbro kyrka: Måndag-fredag kl. 8.00-16.00
Måndag 13.00-16.00, sommarcafé med avslutande andakt
kl. 15.30. Vi har sommarcafé i kyrkan på måndagar fram till 16/8.

Hos oss hittar du ett glatt och levande sammanhang, där alla får plats. Barnverksamhet, musik, grabbfrukost, massor av ungdomar och ideella.

Vår värdegrund kan sammanfattas i en mening: "Sedd av människan, älskad av Gud" är vår devis. Kom hit så förstår du vad vi menar!

Välkomna!

Luthertriptyken i Längbro kyrka

Sola Fide, Sola Gratia och Sola Scriptura! Ikonerna på plats i Längbro kyrka. Finns hos oss under större delen av juli. Sedan ska de vidare runt om i Sverige. Passa på att njuta av vår vackra kyrka med omgivningar, triptyken och en kopp kaffe. Välkomna!

Aktuellt från Svenska kyrkan i Örebro

Längbro Församling

Längbro församling
Adress:
Församlingsvägen 4,
(informationsservice, öppet mån-tor 9-17, fre 9-16)
E-post: Längbro församling

Kontaktlista med alla medarbetare i Längbro församling

Till Längbro församling på Facebook

Församlingens kyrkor: