Längbro församling

– din kyrka på väster i Örebro. Strax intill Karslundsskogen och den vackra naturen, men samtidigt med ena foten i stadsbyggelsen på väster – där hittar du Längbro församling i Örebro.

Hos oss hittar du ett glatt och levande sammanhang, där alla får plats. Barnverksamhet, musik, grabbfrukost, massor av ungdomar och ideella.

Vår värdegrund kan sammanfattas i en mening: "Sedd av människan, älskad av Gud" är vår devis. Kom hit så förstår du vad vi menar!

Livet är ett äventyr – och konfatiden ett viktigt steg på vägen.

Äventyrskonfa

Livet är ett äventyr – och konfatiden ett viktigt steg på vägen. Vi har snack om livet, leker, åker på läger och våren 2022 kommer det stora äventyret: En resa till Prag med besök på koncentrationslägret Theresienstadt. Välj mellan onsdagsgrupp (varje vecka) eller söndagsgrupp (en gång i månaden).

Gudstjänster och öppettider i Längbro kyrka

Här hittar du våra digitala gudstjänster från Längbro kyrka. Du kan delta i gudstjänsterna via Facebook och Youtube. Från och med 1 april öppnar vi upp för gudstjänst med max 8 deltagare, exklusive de som medverkar. Kyrkan är öppen 15 minuter före utsatt starttid. Var på plats senast 5 minuter innan gudstjänsten börjar. Lediga platser fördelas i sista stund. Anmäl plats i förväg på kontorstid må-fre 09.00-15.00 via telefon: 019-15 46 44 . OBS! Du kan inte boka plats genom att tala in ett meddelande på telefonsvararen!

Varmt välkommen till tjejgruppen i Längbro! En grupp som riktar sig
till tjejer som är född 2008-2009.

Tjejgrupp i Längbro!

Varmt välkommen till tjejgruppen i Längbro! En grupp som riktar sig till tjejer som är född 2008-2009.

I dessa tider är det svårt att mötas men behovet stort. Vi erbjuder därför samtal samtal med en enkel promenad i vår fina natur. Du kontaktar diakon Charlotta Hansdotter eller präst Per Rådehed för bokning.

Samtalsstöd utomhus i Längbro

Svenska kyrkans bostäder i Örebro vill bygga ett generationsboende i Almby kyrkpark – ett boende som rymmer både studenter och äldre.

Generationsboende för studenter och äldre planeras i Almby kyrkpark

Många av våra verksamheter har tagit paus som ett resultat av det skärpta tonläget från regeringens och Folkhälsomyndighetens sida. Här hittar du information om rådande läge i Längbro församling!

Information med anledning av coronaviruset Längbro församling

ÖppetTider i Längbro kyrka

Längbro kyrka - Söndagar i samband med gudstjänst från kl.10 fram till kl.12. Max 8 personer får vistas i kyrkan exklusive de som medverkar på olika sätt i gudstjänsten.  Kyrkan är bemannad och det finns tid för samtal, bön och ljuständning.

VÄLKOMMEN!

Aktuellt från Svenska kyrkan i Örebro

Mest för ungdomar

Längbro Församling