Längbro församling

– din kyrka på väster i Örebro. Strax intill Karslundsskogen och den vackra naturen, men samtidigt med ena foten i stadsbyggelsen på väster – där hittar du Längbro församling i Örebro.

Hos oss hittar du ett glatt och levande sammanhang, där alla får plats. Barnverksamhet, musik, grabbfrukost, massor av ungdomar och ideella.

Vår värdegrund kan sammanfattas i en mening: "Sedd av människan, älskad av Gud" är vår devis. Kom hit så förstår du vad vi menar!

Bilden visar Örebros siluett, vatten i förgrunden och två gröna vårkvistar i ena hörnet. Texten är: "Vi finns. När allt är oro. När du frågar. När du jagar. När allt är mörkt. Du är inte ensam".

Ingen vanlig påsk – och så måste det vara

Påsken är kyrkans största helg. I år blir dock stilla veckan mer stilla än vanligt och så måste det vara. Under veckan kommer Svenska kyrkan att webbsända sju gudstjänster från Uppsala domkyrka – ett bra sätt att ta del av påskens gudstjänster och samtidigt undvika risk för smittspridning.

Påskliljor och tulpaner

Påsken i Längbro kyrka 2020

Här kan du läsa om hur vi kommer att fira påskens gudstjänster i Längbro församling i år. Det blir inte som det brukar utan det blir annorlunda. Med önskan om en fin påsk!

ÖppetTider i Längbro kyrka

Dörrskylt med texten "Kyrkan öppen, välkommen in".
Bild: Alex & Martin/IKON

Längbro kyrka: Måndag-fredag kl. 8.00-15.00
Lördag och söndag i samband med våra gudstjänser och högmässor.
VÄLKOMMEN!

Aktuellt från Svenska kyrkan i Örebro

Mest för ungdomar

Längbro Församling