Längbro församling

– din kyrka på väster i Örebro. Strax intill Karslundsskogen och den vackra naturen, men samtidigt med ena foten i stadsbyggelsen på väster – där hittar du Längbro församling i Örebro.

Hos oss hittar du ett glatt och levande sammanhang, där alla får plats. Barnverksamhet, musik, grabbfrukost, massor av ungdomar och ideella.

Vår värdegrund kan sammanfattas i en mening: "Sedd av människan, älskad av Gud" är vår devis. Kom hit så förstår du vad vi menar!

Allhelgonahelgen i Längbro!

VÄLKOMMEN – VI FINNS FÖR DIG ❤️ Allhelgonahelgen har blivit en av de största helgerna, då människor i alla åldrar besöker kyrkor och kyrkogårdar för att tända ljus. Välkommen – vi finns för dig.

Allhelgonahelgen i Örebro pastorat – så finns vi för dig

Allhelgonahelgen väcker minnena till liv – och kanske också saknaden och sorgen. Men ljusen vi tänder utmanar mörkret och du är inte ensam. Vi finns för dig, i kyrkor och på kyrkogårdar med gudstjänster, fackeltåg, musik, kaffe och samtal.

Antal sittplatser i Örebro pastorats kyrkor, kapell och lokaler

Här hittar du en sammanställning av antal sittplatser i Svenska kyrkans kyrkor, kapell och lokaler i Örebro pastorat.

ÖppetTider i Längbro kyrka

Längbro kyrka - Söndagar i samband med gudstjänst från kl.10 fram till kl.12. Kyrkan är bemannad och det finns tid för samtal, bön och ljuständning.

VÄLKOMMEN!

Aktuellt från Svenska kyrkan i Örebro

Mest för ungdomar

Längbro Församling