Other languages with Google Translate

Kyrkor

I Örebro pastorat ingår åtta församlingar som tillsammans har över femton kyrkor och kapell. Du hittar dem här.

Edsbergs kyrka

Varmt välkommen till Edsbergs kyrka. Kyrkan ligger sydväst om Örebro i Lekebergs kommun, den byggdes på medeltiden och rymmer 150 sittplatser. Kika runt i kyrkan genom att klicka i bilden längre ner på sidan.

Hackvads kyrka

Varmt välkommen till Hackvads kyrka. Kyrkan ligger sydväst om Örebro i Lekebergs kommun, den är ursprungligen från medeltiden men har genomgått två stora ombyggnationer. Kyrkan rymmer 250 sittplatser. Kika runt i kyrkan genom att klicka i bilden längre ner på sidan.

Kräcklinge kyrka

Kräcklinge kyrka var under medeltiden en vallfartskyrka, dit människor kom bland annat för att se krucifixet som ansågs undergörande. Kyrkan rymmer 350 sittplatser.

Mosjö kyrka

Varmt välkommen till Mosjö kyrka. Kyrkan ligger i södra delen av Örebro, den byggdes på medeltiden och rymmer 200 sittplatser. Kika runt i kyrkan genom att klicka i bilden längre ner på sidan.