Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan i Örebro Besöks- och postadress: Storgatan 27, 70363 Örebro Telefon: +46(19)154500 E-post till Svenska kyrkan i Örebro

Den gode herdens kapell

Den gode herdens kapell är en distriktskyrka i Brickebacken, Almby församling.

Den gode herdens kapell är en distriktskyrka i Brickebacken i Almby församling.
Kyrkan är belägen i Brickebackens centrum granne med skolan, biblioteket och mataffären. Välkommen till kapellet på gudsjänster och öppen verksamhet!

Söndagar:

Gudstjänst firas normalt varje söndag kl 16.00.

Tisdagar:

Öppet hus kl 10-12. Kapellet är öppet för kaffe och gemenskap.

Torsdagar:

Öppen kyrka för alla åldrar kl 15.30-17.30. Kapellet är öppet för fika, gemenskap, lek och samtal.

Lördagar:

Ungefär en lördag i månaden träffas pilgrimsgruppen och läser tidskriften Pilgrim tillsammans eller gör pilgrimsvandringar i närområdet. Välkommen att kontakta Martin Liimatainen om du vill veta mer, 0762-328 99 28.

om den gode herdens kapell

Adress: Björkrisvägen 18, Örebro
Telefon: 019-15 45 00 (informationsservice, öppet mån-tor 9-17, fre 9-16)
Se Den gode herdens kapell på karta