Den gode herdens kapell

Den gode herdens kapell är en distriktskyrka i Brickebacken, Almby församling.

Den gode herdens kapell är en distriktskyrka i Brickebacken i Almby församling.
Kyrkan är belägen i Brickebackens centrum granne med skolan, biblioteket och mataffären. Välkommen till kapellet på gudsjänster och öppen verksamhet!

Den gode herdens kapell våren 2021

Svenska kyrkan i Örebro anpassar verksamheten för att minska smittspridning av Covid-19.

Öppen kyrka för enskilda besök tisdag kl 10-12 och torsdag kl 9-14

Bön och ljuständning. Prästen Johan eller diakonen Per från Almby församling finns tillgängliga ifall du vill samtala. Några timmar i månaden är kapellet öppet genom ortodoxa församlingens omsorg.

Mässa torsdagar kl 18 (begränsat antal deltagare).

Start 18/2. Du måste förboka en plats på mässan hos präst Johan Armö samma dag kl 9-14 på tel 019-154746.

Digitala gudstjänster

Söndagar kl 10 sänds gudstjänst digitalt från Almby kyrka.

Delta via Almby församlings facebooksida eller webbsidan www.svenskakyrkan.se/almbyforsamling (under rubriken Digitala gudstjänster).

Du når oss via växeln 019-154500 eller e-post till almby.forsamling@svenskakyrkan.se

Paus för övrig verksamhet

Pilgrimsgruppen har just nu paus men träffas annars ungefär en lördag i månaden och läser tidskriften Pilgrim tillsammans eller gör pilgrimsvandringar i närområdet. Välkommen att kontakta Martin Liimatainen om du vill veta mer, 0762-328 99 28.

Även söndagens gudstjänst tar paus och vi hänvisar till den digitala gudstjänsten från Almby kyrka varje söndag kl 10. Du hittar mer information under rubriken Digitala gudstjänster på församlingens hemsida.

om den gode herdens kapell

Adress: Björkrisvägen 18, Örebro
Telefon: 019-15 45 00 (informationsservice, öppet mån-tor 9-17, fre 9-16)
Se Den gode herdens kapell på karta