Den gode herdens kapell

Den gode herdens kapell är en distriktskyrka i Brickebacken, Almby församling.

Den gode herdens kapell är en distriktskyrka i Brickebacken i Almby församling.
Kyrkan är belägen i Brickebackens centrum granne med skolan, biblioteket och mataffären. Välkommen till kapellet på gudsjänster och öppen verksamhet!

Den gode herdens kapell

Högmässa på söndagar

Vi firar högmässa (gudstjänst med nattvard) varje söndag kl 16

After school på måndagar

Elever i åk 1-3 är välkomna att anmäla sig till eftermiddagsverksamhet i kapellet.

Öppet hus på tisdagar - en träff med gemenskap

Varje tisdag kl 10-12 är det öppet hus i kapellet med gemenskap, andakt, samtal och fika. Diakoniassistent Pernilla Ljungberg finns tillgänglig.

Kapellet öppet torsdagar för bön

På torsdagar kl 14-18 (före mässan) är kapellet öppet för bön och ljuständning. Prästerna Andreas Stenlund eller Johan Armö från Almby församling finns tillgängliga ifall du vill samtala.

Veckomässa torsdagar

Vi firar gudstjänst med nattvard på torsdagkvällar kl 18.

Pilgrimsgruppen lördagar

Pilgrimsgruppen träffas en lördagförmiddag i månaden och läser tidskriften Pilgrim tillsammans eller gör pilgrimsvandringar i närområdet. Välkommen att kontakta Martin Liimatainen om du vill veta mer eller vara med vid en träff: 0762-328 99 28.

Växel: 019-154500

Präst Johan Armö, 019-154746 eller johan.armo@svenskakyrkan.se

Präst Andreas Stenlund, 019-154517 eller andreas.stenlund@svenskakyrkan.se

Diakoniassistent Pernilla Ljungberg, 019-154705 eller pernilla.ljungberg2@svenskakyrkan.se

Diakon Per Malmros, 019-154777 eller per.malmros@svenskakyrkan.se . Per är kontakt också för After school.

Växel: 019-154500

E-post: almby.forsamling@svenskakyrkan.se

Webbsida: www.svenskakyrkan.se/almby

Digitalt i Almby: Gudstjänster, konserter och grupper

Här kan du läsa mer om Almby församlings digitala verksamhet: gudstjänster, musikprogram, sångsamlingar för barn och samtalsgrupper för vuxna.

Almby församling

Almby församling i sydöstra Örebro består av gudstjänstgemenskaperna i Almby kyrka, Sörbykyrkan, Den gode herdens kapell och Universitetskyrkan. Här kan du läsa mer om verksamhet och gudstjänster.

om den gode herdens kapell

Adress: Björkrisvägen 18, Örebro
Telefon: 019-15 45 00 (informationsservice, öppet mån-tor 9-17, fre 9-16)
Se Den gode herdens kapell på karta

pilgrim

Pilgrimsgrupp i Den gode herdens kapell

Välkommen till en grupp i Almby församling för dig som tycker om att diskutera kristen tro och liv och att pilgrimsvandra i gemenskap med andra!