Svenska kyrkan i Örebro Besöksadress: Storgatan 27, 70363 Örebro Telefon: +46(19)154500 E-post till Svenska kyrkan i Örebro Webbplats

Den gode herdens kapell

Den gode herdens kapell är en distriktskyrka i Brickebacken, Almby församling.

Den gode herdens kapell är en distriktskyrka i Brickebacken i Almby församling.
Kyrkan är belägen i Brickebackens centrum granne med skolan, biblioteket och mataffären. Välkommen till kapellet på gudsjänster och öppen verksamhet!

Söndagar och helgdagar:

Gudstjänst firas normalt varje sön- och helgdag kl 16.00 och tisdag kl 18.30. Varannan vecka (ojämna veckor) under terminerna ordnar vi söndagsskola för alla barn.

Tisdagar:

På tisdagar kl 10-12 är kapellet öppet för kaffe och gemenskap.

Onsdagar:

Vissa onsdagar träffas vi för olika bönegemenskaper:

Den gode herdens döttrar är en bönegemenskap för kvinnor, kontakt Anna-Klara Nystedt 0761-749495.

Ordet och bönen är en samling för bibelstudium och bön i samarbete mellan Brickebergskyrkan och Almby församling. Kontakt Johan Armö, 019-15 47 46.

Lördagar:

Ungefär en lördag i månaden träffas vi i pilgrimsgruppen och läser tidskriften Pilgrim tillsammans eller gör pilgrimsvandringar. Välkommen att kontakta Martin Liimatainen om du vill veta mer, 0762-328 99 28.

om den gode herdens kapell

Adress: Björkrisvägen 18, Örebro
Telefon: 019-15 45 00 (informationsservice, öppet mån-tor 9-17, fre 9-16)
Se Den gode herdens kapell på karta