Svenska kyrkan i Örebro Besöksadress: Storgatan 27, 70363 Örebro Telefon: +46(19)154500 E-post till Svenska kyrkan i Örebro Webbplats

Välj grupp utifrån tema!

Gaming, sommar, äventyr eller kanske pilgrim? Här hittar du våra konfagrupper i Örebro, sorterade efter tema! Titta runt och se vad som passar dig bäst. Konfirmation är inte som du tror.

Född 2003? Här hittar du höstens konfagrupper sorterade efter tema och inriktning. Totalt planerar vi för 15 konfagrupper hösten 2017. Alla grupper är kostnadsfria, alla åker på läger och några far dessutom iväg på längre resor.

Gaming, sport och sommar

Omvärld och rättvisa

Pilgrim

Vår populära pilgrimskonfa är ett samarbete mellan flera kyrkor i stan. Vi varvar träffar i mindre grupper med gemensamma storträffar i Nikolai/city. Läs mer om de olika alternativen på pilgrimssidan:

Äventyr och upptäck

Filosofi och debatt