Foto: Ulla-Carin Ekblom

Adolfsbergskonfa – för dig som går i grundskola, särskola eller träningsskola

Den här gruppen träffas i Adolfsbergs kyrka och passar dig som trivs i en liten grupp med tydliga ramar. Konfirmandträffarna följer en tydlig struktur och gruppen åker varken på läger eller resa under året. Konfirmation på hemmaplan, helt enkelt.

Under året träffar du nya vänner och får upptäcka mer om vad kristen tro är och kan vara. Den här gruppen har 10 platser.

Upplägg

Adolfsbergskonfa är gruppen för dig som går i grundskola, särskola eller träningsskola. Gruppen brukar träffas varannan vecka med start efter höstlovet, men hur just årets upplägg ser ut bestämmer vi med dem som anmält sig så träffarna passar in med eventuell skoltaxi, fritidsverksamhet och annat.

Den här konfirmandgruppen träffas i Adolfsbergs kyrka. Adress: Glomman 127. Foto: Ulla-Carin Ekblom

Konfirmation blir runt påsk – vi bestämmer exakt datum tillsammans med konfirmanderna och deras föräldrar.

Dag: Meddelas senare
Tid: Meddelas senare
Plats: Adolfsbergs kyrka
Ev. kostnad: Nej, gruppen är kostnadsfri

Har du fler frågor kontakta: Marie Carlsson, konfirmandledare och diakon, telefon 019-15 47 82 eller e-post: marie.b.carlsson@svenskakyrkan.se

Här kan du anmäla dig till Adolfsbergskonfa 2020–2021

På svenskakyrkan.se/orebro/gdpr kan du läsa mer om hur vi hanterar personuppgifter i Svenska kyrkan Örebro pastorat.

Marie Carlsson

Diakon, Örebro pastorat, Adolfsbergs församling

Adolfsbergs församling

Adress:
Adolfsbergs församling
Glomman 127

(informationsservice, öppet mån-tor 9-17, fre 9-16. Lunchstängt 12-13).

E-post:
adolfsbergs.forsamling@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Adolfsbergs församling

Adolfsbergs församling på Facebook

Bussförbindelser med stadsbuss: Linje 4 går till Adolfsbergs kyrka (Glomman). Sök din resa här

Församlingens kyrka:

Adolfsbergs kyrka