Foto: Anna Anglevåg

Adolfsbergskonfa – för dig som går i grundskola, särskola eller träningsskola

Den här gruppen träffas i Adolfsbergs kyrka och passar dig som trivs i en liten grupp med tydliga ramar. Konfirmandträffarna följer en tydlig struktur och gruppen åker varken på läger eller resa under året. Konfirmation på hemmaplan, helt enkelt.

Adolfsbergskonfa har 10 platser och här möts ungdomar med och utan särskilt stöd. Vi välkomnar dig som går i grundskola, resursskola, specialskola, särskola och träningsskola. Gruppen är liten och konfirmandtiden anpassas efter vars och ens behov och förutsättningar, i samråd med konfirmanderna och deras närstående.

Upplägg

Den här konfirmandgruppen träffas i Adolfsbergs kyrka. Adress: Glomman 127. Foto: Ulla-Carin Ekblom

I vår lilla konfagrupp gör vi roliga saker varje gång. Vi pratar, sjunger, fikar och funderar kring det som du tycker är viktigt. Under året träffar du nya vänner och får upptäcka mer om vad kristen tro är och kan vara. Tillsammans skapar vi minnen för livet!

Dag: Meddelas senare
Tid: Meddelas senare
Plats: Adolfsbergs kyrka
Ev. kostnad: Nej, gruppen är kostnadsfri

Antal platser: 10
Sista anmälningsdag:

Har du fler frågor kontakta: Mattias Falk, präst, telefon 019-15 47 89 eller e-post: mattias.falk@svenskakyrkan.se

Anmäl dig här!

Flera konfafester runt om i Örebro fredag 26/8 – välj en och kom!

Nyfiken på konfa hösten 2022? Fredagen den 26 augusti bjuder vi in till konfahäng på flera olika platser runt om i Örebro. Välj en kyrka eller konfagrupp som du är nyfiken på och gå dit!

Vilken konfatyp är du?

Skrattglad, pratig, lugn, busig, sprallig, sportgalen, musikintresserad... Det finns ingen "mall" som du måste passa in i för att börja i en konfagrupp. Träffa några av våra konfirmander i Örebro från 2020–2022 och kolla vad de tänkte innan – och hur det blev. Konfirmation är inte som du tror.

Välj grupp utifrån tema!

Global, läger, hockey, sommar, teckenspråkig eller kanske gamingkonfa? Här hittar du våra konfagrupper sorterade efter tema! Titta runt och se vad som passar dig. Konfirmation är inte som du tror.

Adolfsbergs församling

Adress:
Adolfsbergs församling
Glomman 127

(informationsservice, öppet mån-tor 9-17, fre 9-16. Lunchstängt 12-13).

E-post:
adolfsbergs.forsamling@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Adolfsbergs församling

Adolfsbergs församling på Facebook

Bussförbindelser med stadsbuss: Linje 4 går till Adolfsbergs kyrka (Glomman). Sök din resa här

Församlingens kyrka:

Adolfsbergs kyrka