Other languages with Google Translate

Adolfsbergskonfa – för dig som går i grundskola, särskola eller träningsskola

Den här gruppen träffas i Adolfsbergs kyrka och passar dig som trivs i en liten grupp med tydliga ramar. Konfirmandträffarna följer en tydlig struktur och gruppen åker varken på läger eller resa under året. Konfirmation på hemmaplan, helt enkelt.

Upplägg

Adolfsbergskonfa är gruppen för dig som går i grundskola, särskola eller träningsskola. Konfirmandträffarna följer samma upplägg: Fika, inledning, berättelse från Bibeln, praktisk övning och gemensam avslutning.  Konfirmandstart under sen höst i Adolfsbergs kyrka. Konfirmation under våren 2020. Vi bestämmer mer exakta datum när gruppen väl startat.

Den här konfirmandgruppen träffas i Adolfsbergs kyrka. Adress: Glomman 127. Bild: Ulla-Carin Ekblom

Under året träffar du nya vänner och får upptäcka mer om vad kristen tro är och kan vara. Den här gruppen har 10 platser.

Dag: Meddelas senare
Tid: Meddelas senare
Plats: Adolfsbergs kyrka
Ev. kostnad: Nej, gruppen är kostnadsfri

Har du fler frågor kontakta: Marie Carlsson, konfirmandledare och diakon, telefon 019-15 47 82 eller e-post: marie.b.carlsson@svenskakyrkan.se

Här kan du anmäla dig till Adolfsbergskonfa 2019–2020

På svenskakyrkan.se/orebro/gdpr kan du läsa mer om hur vi hanterar personuppgifter i Svenska kyrkan Örebro pastorat.

Marie Carlsson

Diakon, Örebro pastorat, Adolfsbergs församling

Adolfsbergs församling

Adress:
Adolfsbergs församling
Glomman 127
702 30 Örebro.

(informationsservice, öppet mån-tor 9-17, fre 9-16)

E-post:
adolfsbergs.forsamling@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Adolfsbergs församling

Adolfsbergs församling på Facebook