Svenska kyrkan i Örebro Besöksadress: Storgatan 27, 70363 Örebro Telefon: +46(19)154500 E-post till Svenska kyrkan i Örebro

Konfirmation är inte som du tror

Stora frågor kräver stora svar. Vilka är dina? Har alla samma chans? Finns det någon som alltid har rätt? Varför ska man konfirmera sig? Finns Gud? Är det du som bestämmer hur du ska leva ditt liv? Får man tycka vad man vill? Konfa är inte som du tror.

Allt fler vill konfirmera sig hos Svenska kyrkan i Örebro. Varje år erbjuder våra församlingar flera grupper, med olika typer av inriktningar. Merparten av grupperna startar på hösten och är nu igång. Det går fortfarande att anmäla sig till Gymnasiekonfirmation, som startar i januari 2018, och Sommarkonfa på Solliden.

Född 2003? Du kan fortfarande anmäla dig till Sommarkonfa!

Sommarkonfa på Solliden arrangeras sommaren 2018. På webben kan du läsa mer om sista anmälningdag och upplägg.

Född 2004? Håll utkik i brevlådan i slutet av april 2018!

I slutet av april hör vi av oss inför 2018 stora "Inte-som-du-tror"-fest, dit både våra nuvarande konfirmander och de ungdomar som bor i Örebro pastorat och ska börja åttan hösten 2018 är inbjudna. Om man är det minst nyfiken på vad konfa är och kan vara, är den här kvällen ett jättebra tillfälle att komma och kolla läget. Du hittar film och bilder från 2017 års fest på webben.

Aktuellt från Svenska kyrkan i Örebro