Foto: Ulla-Carin Ekblom

Född 2010? Vi startar flera nya konfagrupper i Örebro i höst!

Har alla samma chans? Finns Gud? Är det du som bestämmer hur du ska leva ditt liv? Får man tycka vad man vill? Stora frågor kräver stora svar. Vilka är dina? Hösten 2024 startar vi flera nya konfagrupper med olika teman i Örebro. Konfirmation är inte som du tror.

Många ungdomar vill bli konfirmander och unga ledare hos Svenska kyrkan i Örebro och det tycker vi är jätteroligt. Varje år erbjuder våra församlingar flera nya grupper, med olika typer av inriktningar – t.ex. Gaming, Äventyr och Ridläger för att bara nämna några.

11 konfagrupper – anmäl dig nu

Här på webben hittar du alla konfagrupper i Örebro sorterade efter tema, veckodag och stadsdel.

VIP-festen ”Inte som du tror” med Lisa Ajax

Den 24 maj hölls den stora konfirmandfesten ”Inte som du tror” i Örebro, med Melloaktuella Lisa Ajax och DJ Fröding & Sis på scenen. Kolla in bilderna från festen.

Kolla in bilderna från ”Inte som du tror” 2024

Den 24 maj gick konfirmandfesten ”Inte som du tror” av stapeln i Örebro, i och vid S:t Nicolai kyrka. 400 ungdomar var där. Kolla in fotografen Ulla-Carin Ekbloms festbilder från kvällen!

Välj grupp utifrån tema!

Gaming, sommar eller kanske äventyr? Här hittar du våra konfagrupper i Örebro, sorterade efter tema!

Välj grupp utifrån veckodag!

Här hittar du våra konfagrupper sorterade efter veckodag!

Välj grupp utifrån församling/stadsdel!

Här hittar du våra konfagrupper sorterade efter församling och stadsdel!

Kolla in bilderna från ”Inte som du tror” 2024

Den 24 maj gick konfirmandfesten ”Inte som du tror” av stapeln i Örebro, i och vid S:t Nicolai kyrka. 400 ungdomar var där. Kolla in fotografen Ulla-Carin Ekbloms festbilder från kvällen!

Vilken konfatyp är du?

Pratglad, gamer, energisk... Det finns ingen ”mall” som du måste passa in i för att börja i en konfagrupp hos Svenska kyrkan i Örebro. Här kan du träffa några av våra konfirmander och kolla vad de tänkte innan – och hur det blev. Konfirmation är inte som du tror.

Bilden visar massor av frågetecken.

Frågor och svar om konfa

Här kan du få svar på några av de frågor som ofta ställs till oss om konfagrupper och konfirmation i Örebro.

Svenska kyrkan i Örebro vände konfirmandtrenden med ”Inte som du tror”

Många vill bli konfirmander i Örebro – och en stor andel av dem väljer att stanna kvar som ungdomsledare i Svenska kyrkan. Hösten 2024 startar 11 nya konfagrupper i Örebro!