Svenska kyrkan i Örebro Besöksadress: Storgatan 27, 70363 Örebro Telefon: +46(19)154500 E-post till Svenska kyrkan i Örebro Webbplats

Konfirmation är inte som du tror

Född 2003? Inför hösten 2017 erbjuder de åtta församlingarna i Örebro pastorat 15 helt nya konfagrupper med olika teman och inriktningar. Kolla in grupperna och anmäl dig direkt på webben. Allt fler vill konfirmera sig hos oss!

Stora frågor kräver stora svar. Vilka är dina? Har alla samma chans? Finns det någon som alltid har rätt? Varför ska man konfirmera sig? Finns Gud? Är det du som bestämmer hur du ska leva ditt liv? Får man tycka vad man vill? Konfa är inte som du tror.

Festen inte-som-du-tror 19 maj

Fredagen den 19 maj arrangerade vi den stora "Inte-som-du-tror"-festen i Örebro, för femte året i rad. Nu kan du kolla in bilderna från festen.

15 nya konfagrupper i höst – anmäl dig nu!

Vi startar 15 nya konfagrupper i höst, med olika teman och inriktningar. Här hittar du alla grupper sorterade utifrån temaveckodag och församling/stadsdel

Aktuellt från Svenska kyrkan i Örebro