Svenska kyrkan i Örebro Besöksadress: Storgatan 27, 70363 Örebro Telefon: +46(19)154500 E-post till Svenska kyrkan i Örebro Webbplats

Konfirmation är inte som du tror

Född 2003? Inför hösten 2017 erbjuder de åtta församlingarna i Örebro pastorat 15 helt nya konfagrupper med olika teman och inriktningar. Kolla in grupperna och anmäl dig direkt på webben. Allt fler vill konfirmera sig hos oss!

Stora frågor kräver stora svar. Vilka är dina? Har alla samma chans? Finns det någon som alltid har rätt? Varför ska man konfirmera sig? Finns Gud? Är det du som bestämmer hur du ska leva ditt liv? Får man tycka vad man vill? Konfa är inte som du tror.

Född 2003? din festinbjudan kommer per post!

Fredagen den 19 maj arrangerar vi den stora "Inte-som-du-tror"-festen i Örebro, för fjärde året i rad. Du som bor i någon av våra åtta församlingar och ska början åttan i höst får en VIP-inbjudan med posten. Med på festen är också våra nuvarande konfirmander och så klart, vuxna ledare. Är du det minsta nyfiken på vad konfirmation är och kan vara, är den här kvällen ett bra tillfälle att komma och kolla läget. Du hittar filmen från förra årets fest på youtube.

15 nya konfagrupper i höst – anmäl dig nu!

Vi startar 15 nya konfagrupper i höst, med olika teman och inriktningar. Här hittar du alla grupper sorterade utifrån veckodag och församling/stadsdel

Aktuellt från Svenska kyrkan i Örebro