Bild på babysång
Foto: Johannes Frandsen IKON

Babysång

Babysång är för små barn och deras föräldrar. Här sjunger vi enkla sånger och upplever musik tillsammans. Du hittar babysång och -rytmik på Svenska kyrkans öppna förskolor i Örebro.

Sångstund för barn och föräldrar i Olaus Petri

Torsdagar kl 10.30-11.00 har vi sångstund för barn och föräldrar i Olaus Petri församlingshem, Sofiagatan 2D. Terminsstart 22/9.

Babycafé med sångsamling, tisdagar i Adolfsbergs kyrka

Välkommen till mötesplatser i lugn och mysig miljö på dagtid för dig med det lilla barnet som är 2-6 månader samt 6-10 månader.

Babysång och babycafé i Längbro

Babysång och babycafé kommer starta igen först 2023. Vi hoppas på att det eventuellt kommer igång redan i höst men det vet vi inte i dagsläget. Återkommer med information med önskan om en trevlig sommar!

Öppen förskola

Har du småbarn och är hemma på dagarna? Kom till våra öppna förskolor i Örebro! Här finns samvaro, fika, leksaker och massor av möjlighet till lek och samtal.