Svenska kyrkan i Örebro Besöksadress: Storgatan 27, 70363 Örebro Telefon: +46(19)154500 E-post till Svenska kyrkan i Örebro Webbplats

Om oss

Svenska kyrkan Örebro pastorat består av åtta unika församlingar med ett gemensamt uppdrag: Att göra gott.

De åtta församlingarna som tillsammans bildar Svenska kyrkan Örebro pastorat rymmer ett rikt och omväxlande gudstjänstliv, 15 kyrkor eller kapell, cirka 35 körer, ett stort konsertutbud – men också ett omfattande socialt arbete, för alla åldrar. Örebro pastorat är arbetsgivare åt närmare 300 personer, varav hälften är tillsvidareanställda. Vi har också över 1000 ideella medarbetare som på olika sätt engagerar sig i kyrkan – och vi vill gärna bli fler.

Upptäck allt vi gör

Här hittar du nyhetssidor och program och gudstjänster för våra åtta församlingar: Adolfsbergs församling, Almby församling, Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar, Längbro församling, Mikaels församling, Nikolai församling och Olaus Petri församling

Du hittar också teckenspråkigt arbete och sverigefinsk verksamhet och kan läsa mer om vår organisation – exempelvis kyrkofullmäktigekyrkoråd och kyrkoval. Har du en fråga kontaktar du vår informationsservice på telefon 019-15 45 00.