Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan i Örebro Besöks- och postadress: Storgatan 27, 70363 Örebro Telefon: +46(19)154500 E-post till Svenska kyrkan i Örebro

S.K.U.M. - 15 till 18 år Mikaels församling

Här hittar du information om du är ung och söker gemenskap i Mikaels församling, Örebro.

Ungdomsgruppen SKUM
Ungdomsgruppen riktar sig till dig som är 15-18 år.  Du har självklart möjlighet att påverka innehållet. Vi lagar mat, samtalar om det du tycker är viktigt och ber tillsammans varje gång.

Vi träffas i S:t Mikaels kyrka, Hjärstavägen 33, kl 18.30 varannan torsdag,  jämna veckor, terminsstart v 36 och deltar i veckomässan och därefter har vi eget program fram till klockan 21.00.
Vecka 44 har vi lovuppehåll.
Ungdomsgruppen i S:t Mikaels kyrka är en lokalavdelning av riksförbundet Svenska kyrkans unga.

Unga ledare
Du behövs! Som ung i församlingen kommer du med nya perspektiv och med ny kraft i det befintliga arbetet. Det finns flera verksamheter att engagera sig i som till exempel i konfirmandgrupper, scoutgrupper och söndagsskolan. Alla som vill engagera sig som unga ledare erbjuds att gå en ledarutbildning som kallas "På väg" och som finns i två steg.

Andra sätt att engagera sig
Du är viktig! Vi vill vara fler delaktiga i församlingsarbetet. Till exempel kan man koka kyrkkaffe, bära ljus eller läsa text i gudstjänsten och mycket mer!

Frågor? Kontakta då:

andreas.axinge@svenskakyrkan.se
019-15 47 60,  sms-kontakt 076-7720358

Mikaels församling

Adress:
S:t Mikaels kyrka
Hjärstavägen 33
mikaels.forsamling@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Mikaels församling

Till Mikaels församling på Facebook

För bokningar och frågor ring:
(Informationsservice, öppet mån-tor 9-17, fre 9-16)