Svenska kyrkan i Örebro Besöksadress: Storgatan 27, 70363 Örebro Telefon: +46(19)154500 E-post till Svenska kyrkan i Örebro Webbplats

Diakoni i Almby

Befinner du dig i en svår situation eller behöver stöd? Här kan du läsa om den hjälp du kan få i Almby församling. Vi gör hembesök och finns för dig som behöver prata med någon. Välkommen!

Vi i Almby församling kan hjälpa dig med:

• Själavård: Samtal som ger dig stöd och hjälp i ditt andliga liv, oavsett vilken livssituationer du befinner dig i.
  • Andlig vägledning: Hjälp för den som söker vägledning i sin kistna tro.
  • Hembesök
  • Fondmedel: Till dig som befinner dig i ekonomisk kris. Vi kan hjälpa dig ansöka om fondmedel.

Vi anordnar också andra aktiviteter med gemenskap:

• Öppet hus i Brickebacken: Andakt, fika och umgänge i Den gode herdens kapell. Varje tisdag klockan 10-12.
  • Besök vid äldreboenden: Vi besöker olika boenden i området.
  • Almby kyrkliga syförening: Vi träffas varannan vecka för att sy, fika och umgås.

I församlingen finns också samtalsgrupper om tro och liv, sommarläger, kyrkluncher och församlingsaftnar. Våra präster och diakoner finns också på Universitetskyrkan vid Örebro universitet och vid Sankta Katarina studentboende.

Håll utkik i vår församlingskalender här på webben för att se vad som är på gång eller ring vår församlingsexpedition 019-15 46 77 så kan vi berätta mer. Välkommen!

Almby församling

Adress:
Almbyvägen 4,

(informationsservice, öppet mån-tor 9-17, fre 9-16)

E-post: Almby församling

För direktkontakt med församlingsexpeditionen i Almby: Ring telefon 019-15 46 77

Kontaktlista med alla medarbetare i Almby församling

Till Almby församling på Facebook

Församlingens kyrkor: