Svenska kyrkan i Örebro Besöksadress: Storgatan 27, 70363 Örebro Telefon: +46(19)154500 E-post till Svenska kyrkan i Örebro Webbplats

Studiebesök för förskolor och skolor i S:t Mikaels kyrka, Örebro

Församlingen har en lång tradition av att ta emot studiebesök från förskolor och skolor. Vi erbjuder ett studiebesök varje år som riktar sig till olika årskurser till och med årskurs 7. Välkomna att kontakta oss vid önskemål av andra studiebesök än de som beskrivs nedan.

När förskolor eller skolor kommer till kyrkans lokaler tar besöket ungefär 50 minuter. I mellanstadiet kommer istället församlingens pedagoger till skolan. Bibeläventyret består av 3 x 90 minuter lektionstillfällen/ klass då pedagogerna undervisar i klassen om gamla samt nya testamentet. Multireligiösa väskan tar ca 1 timme.

Studiebesöken som anordnas av S:t Mikaels kyrka är kostnadsfria och följer Skolverkets rekommendationer.

För mer information, kontakta Helena Björk,  019-15 47 64
helena.bjork@svenskakyrkan.se

Åldersgrupp      Studiebesök                              Var

Barn 5 år          Studiebesök om julen                  S:t Mikaels kyrka