Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan i Örebro Besöks- och postadress: Storgatan 27, 70363 Örebro Telefon: +46(19)154500 E-post till Svenska kyrkan i Örebro

Kyrkokören Dal Segno i Edsberg

Kyrkokören Dal Segno är Edsbergs församlings vuxenkör. Vi är en bred kör både när det gäller ålder och toner! Vi vill bli ännu mer omfångsrika i toner och ålder. Du är välkommen att hjälpa oss att bredda det registret.

Vi övar varje tisdag mellan kl: 19.00-21.00 i Edsbergs församlingshem

Det som är roligt med är att sjunga i kör är att vi skapar något tillsammans. Vi stämmer in i varandras olika toner och skapar ljuv sång och det skapar en gemenskap som är väldigt speciell, så speciell att den sprider sig till andra som delar sången genom att lyssna. När du är en del av en kör så skapar du något utöver din egen röst. Det blir större och mer klangfyllt.

Dal Segno är en blandad kör. Vi är ett härligt gäng av damer och herrar, unga och gamla. Vår repertoar är minst lika blandad. Vi sjunger allt från Mozart till Gärdestad.

Vid våra träffar brukar vi dricka kaffe tillsammans.

Del Segno sjunger i våra fyra kyrkor och det är vid gudstjänster, såsom 1 Advent, Påskdagen, Tacksägelsedagen och Allhelgonahelgen.

Vi sjunger också vid andra tillfällen som vid Jul- och vårallsången samt Valborgsmässoafton. Det händer också att vi sjunger vid andra tillfällen som tillkommer under året.

Vi hoppas att du vill bli en del av vår sångargemenskap och sprida glädje i församlingens gudstjänster och kyrkor.

Vill du veta mer, så hör gärna av dig med dina frågor till mig, Helena.

Väl mött!
Helena
Kantor och körledare

Helena Larsson