Kyrkokören Dal Segno i Edsberg

Kyrkokören Dal Segno har uppehåll under hösten men det kommer ändå att finnas möjlighet att delta med sång i församlingen på olika sätt. Titta här!

Dal Segno har uppehåll under hösten 2020, men kantor Helena Larsson kommer att leda annan musikverksamhet där det finns möjlighet att öva solosång och instrument inför gudstjänster. Tillfälle för det blir på tisdagar, efter Öppen kyrka med musik (se info här nedan). Den tiden då Dal Segno har övat i vanliga fall.

Öppen kyrka med musik

Tisdagar kl 18.00-18.30 kommer Edsbergs kyrka att erbjuda Öppen kyrka med musik. Vill du vara delaktig i detta som sångare eller musiker, kontakta Helena Larsson helena.larsson@svenskakyrkan.se

Vid frågor, kontakta vår kantor Helena Larsson 0585-821 83, kantor Joakim Arenius 019-15 46 25 eller arbetsledare Anmari Larsson 019-15 47 88.

Helena Larsson

Musik, Kantor, Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar, Örebro pastorat

Joakim Arenius

Kantor, Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar, Örebro pastorat

Vuxenkörer i Örebro

Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar

Postadress:
 Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar,
Prästgårdsvägen 34

Här hittar du våra besöksadresser

Telefon: 019-15 45 00 (Informationsservice, öppet mån–tors kl. 9–17, fre kl. 9–16. Lunchstängt kl. 12–13) .

E-post: edsbergs.mosjo-taby.forsamlingar@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar