Hyra lokal i Adolfsberg

I Adolfsbergs församling finns två lokaler för uthyrning i samband med dop och begravning. På övervåningen har vi Lilla salen och Stora salen. Vi hyr även ut våra barnlokaler på nedervåningen för barnkalas, där finns två stora lekrum samt kök och matsal att tillgå. Här kan du läsa mer om och se bilder på lokalerna. Obs: under hösten 2022 pausar vi uthyrningar till föreningar samt barnkalas. Vi hoppas kunna ta emot bokningar i dec/jan igen.

Bokning

Vill du hyra lokal i samband med bokning av dop så kan du göra det direkt här på webben.

Har du frågor som rör hyra av lokal i samband med begravning så ringer du vår Informationsservice på 019-15 45 00.

Vill du hyra lokal som inte har samband med dop eller begravning så ringer du vår administratör Elin Adolfsson på 019-15 47 78.
Obs: under hösten 2022 behöver vi pausa uthyrningar till föreningar samt uthyrningar för barnkalas. Vi hoppas kunna ta emot bokningar igen under dec/jan.

KOSTNADER OCH BETALNING

Vi skickar faktura på kostnaden efter hyrestillfället.

LILLA SALEN

Lilla salen finns att hyra för dopkalas/minnesstund. Lokalen har 22 sittplatser.

Kostnad: 500 kr (vid dopkalas och minnesstund är kostnaden 250 kr). Utöver kostnaden för lokalen tillkommer 10 kr/person över 18 år, avseende kostnad för kök, porslin m.m.

Se dig omkring: Lilla salen i 360 grader

Stora salen

Stora salen finns att hyra för dopkalas/minnesstund. Lokalen har 60 sittplatser.
Kostnad 1000 kr (vid dopkalas/minnesstund är kostnaden 500 kr). Utöver kostnaden för lokalen tillkommer 10 kr/person över 18 år, avseende kostnad för kök, porslin m.m.

Se dig omkring: Stor salen i 360 grader

Barnkalas nedervåningen

På nedervåningen finns två lekrum samt kök och matsal att hyra för barnkalas. Matsalen har 30 sittplatser.

Barnkalas kostar 400 kr/5 h.

DOPKALAS nedervåningen

Vid dop i Adolfsbergs kyrka går denna lokal att boka för dopkalas.
Kostnad 200 kr. Utöver kostnaden för lokalen tillkommer 10 kr/person över 18 år, avseende kostnad för kök, porslin m.m.

Adolfsbergs församlingshem Lilla salen Foto: Johanna Sjölin

Adolfsbergs kyrka

Varmt välkommen till Adolfsbergs kyrka – din kyrka på söder i Örebro. Kyrkan är en typisk 70-tals-funkiskyrka och har 270 sittplatser. Kika gärna runt i kyrkan genom att klicka i bilden längre ner på sidan.

Molnhjärta

Dop, konfirmation, vigsel och begravning

Livsglädje, utveckling, kärlek och sorg hos Svenska kyrkan i Örebro. Vi finns för dig – i alla skeden av livet.

Adolfsbergs församling

Adress:
Adolfsbergs församling
Glomman 127

(informationsservice, öppet mån-tor 9-17, fre 9-16. Lunchstängt 12-13).

E-post:
adolfsbergs.forsamling@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Adolfsbergs församling

Adolfsbergs församling på Facebook

Bussförbindelser med stadsbuss: Linje 4 går till Adolfsbergs kyrka (Glomman). Sök din resa här

Församlingens kyrka:

Adolfsbergs kyrka