Hyra lokal i Adolfsberg

I Adolfsbergs församling finns två lokaler för uthyrning i samband med dop och begravning. På övervåningen har vi Lilla salen och Stora salen. Vi hyr även ut våra barnlokaler på nedervåningen för barnkalas, där finns två stora lekrum samt kök och matsal att tillgå. Här kan du läsa mer om och se bilder på lokalerna.

Bokning

Vill du hyra lokal i samband med bokning av dop så kan du göra det direkt här på webben.

Har du frågor som rör hyra av lokal i samband med begravning så ringer du vår Informationsservice på 019-15 45 00.

Vill du hyra lokal som inte har samband med dop eller begravning så ringer du vår assistent Inger Olsson på 019-15 47 83.

KOSTNADER OCH BETALNING

Hyreskostnaderna gäller för 2020.
Vi skickar faktura på kostnaden efter hyrestillfället.

LILLA SALEN

Lilla salen finns att hyra för dopkalas/minnesstund. Lokalen har 22 sittplatser.
Under pågående Coronapandemi tillåter vi totalt 15 personer i lilla salen, inklusive personal.
Kostnad: 250 kr. Utöver kostnaden för lokalen tillkommer 10 kr/person över 18 år, avseende kostnad för kök, porslin m.m.

Se dig omkring: Lilla salen i 360 grader

Stora salen

Stora salen finns att hyra för dopkalas/minnesstund. Lokalen har 60 sittplatser.
Under pågående Coronapandemi tillåter vi totalt 23 personer i stora salen, inklusive personal.
Kostnad 350 kr. Utöver kostnaden för lokalen tillkommer 10 kr/person över 18 år, avseende kostnad för kök, porslin m.m.

Se dig omkring: Stor salen i 360 grader

Barnkalas nedervåningen

På nedervåningen finns två lekrum samt kök och matsal att hyra för barnkalas. Matsalen har 30 sittplatser.
Under pågående Coronapandemi tillåter vi totalt 20 personer här, inklusive personal.
Barnkalas kostar 400 kr/5 h.

DOPKALAS nedervåningen

Vid dop i Adolfsbergs kyrka går denna lokal att boka för dopkalas.
Kostnad 200 kr. Utöver kostanden för lokalen tillkommer 10 kr / person över 18 år, avseende kostnad för kök, porslin m.m.

Adolfsbergs församlingshem Lilla salen Bild: Johanna Sjölin

Adolfsbergs församling

Adress:
Adolfsbergs församling
Glomman 127

(informationsservice, öppet mån-tor 9-17, fre 9-16. Lunchstängt 12-13).

E-post:
adolfsbergs.forsamling@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Adolfsbergs församling

Adolfsbergs församling på Facebook

Bussförbindelser med stadsbuss: Linje 4 går till Adolfsbergs kyrka (Glomman). Sök din resa här

Församlingens kyrka:

Adolfsbergs kyrka