Mosjökören, Mosjö-Täby församling

Välkommen att vara med i Mosjökören! Kolla in här för mer information!

Hösten 2021 bildades Mosjökören med sångare från Täbykören och Mosjö kyrkokör, gospelkörer från Örebro och Karlskoga samt sångsugna från Mosåstrakten.

Foto: Mosjö-Täby församling

Mosjökören har sommaruppehåll men kör igång igen i höst.

Ledare för kören är församlingens kantor Joakim Arenius. För mer information kan du besöka Facebookgruppen ”Mosjökören”. Du är också välkommen att höra av dig till Joakim. Kontaktuppgifter hittar du här:

Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar

Edsberg och Mosjö-Täby är två församlingar i sydvästra delarna av Örebro pastorat. Här finns levande landsbygd, medeltida kyrkor och engagerade församlingsbor som ger plats för gudsmöten i vardag och fest. Välkommen in!

Musik i sommarkväll, Mosjö

På bilden ovan ser ni Julia och Jakob, de gästar oss en av de fyra torsdagar då vi erbjuder musikstunder vid grillplatsen intill Mosjö kyrka. Klicka dig vidare in på sidan för mer information om datum, tider och medverkande.

Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar

Postadress:
 Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar,
Prästgårdsvägen 34

Här hittar du våra besöksadresser

Telefon: 019-15 45 00 (Informationsservice, öppet mån–tors kl. 9–17, fre kl. 9–16. Lunchstängt kl. 12–13) .

E-post: edsbergs.mosjo-taby.forsamlingar@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar