Svenska kyrkan i Örebro Besöksadress: Storgatan 27, 70363 Örebro Telefon: +46(19)154500 E-post till Svenska kyrkan i Örebro

Retreat och pilgrim

Längtar du efter vila och stillhet? Här kan du läsa mer om våra retreater, spa för själen, återhämtningsdagar, pilgrimsvandringar, meditation och heliga danser i Örebro.

Behöver du andrum? Församlingarna i Örebro pastorat arrangerar retreater både för dig som är nyfiken förstagångsdeltagare och för dig som varit på många retreater. En del av våra retreater bereder rum för skapande och meditationsövningar, andra bygger på klostrens tidegärdstradition. De flesta av våra retreater hålls på vår kurs- och konferensgård Solliden vid sjön Långens norra strand.

Men det finns fler sätt att hitta lugnet. Dit hör t.ex. spa för själen, återhämtningsdagar/stilla dagar, meditation, endagsretreater, pilgrimsvandringar m.m. Kolla in utbudet och tveka inte att ta kontakt med ansvarig ledare om du är nyfiken eller har några frågor.