Gudstjänster i S:t Nicolai kyrka

Här kan du läsa mer om hur läget med Coronaviruset påverkar gudstjänsterna, andakterna, veckomässorna och musiken i S:t Nicolai kyrka. Söndagens gudstjänst livesänds just nu endast via Facebook.

På grund av läget med coronaviruset så firas endast morgonbönerna måndag, tisdag, torsdag och fredag kl. 9 samt morgongudstjänsten på onsdagarna kl. 7.30 med församling i kyrkorummet.

Gudstjänsten på söndagarna kl. 11 livesänds endast på Nikolai församlings Facebook tills läget är annorlunda. Här är en länk till församlingens Facebook.

Gudstjänster på söndagar i S:t Nicolai kyrka

Andakter och VeckoGudstjänster i S:t Nicolai kyrka

• Morgonbön, tisdag, torsdag och fredag kl. 9. Även måndagar från och med 20/4 till och med 27/7.
  • Morgongudstjänst, onsdagar kl. 7.30, efteråt frukost i Nikolai Prästgård. Ändrad till gudstjänst (ingen nattvard/mässa) tills läget är annorlunda.

Dessa gudstjänster och konserter har just nu paus p.g.a. rådande läge med Coronaviruset. Vi hoppas kunna starta verksamheten så snart som möjligt.

• Lunchkonsert, onsdagar kl. 12.15.
  • Middagsmässa, fredagar kl. 12.15.
  • Lördagsmusik, lördagar kl. 10.30. Läs mer om programmet för Lördagsmusiken.
  • Kvällsmässa i Taizéton, hösten 2020 datum: söndagarna 13/9, 11/10, 8/11 & 6/12 kl. 18.00.

Nikolai församling

Adress:
Nikolaigatan 8

Telefon: Informationsservice: 019-15 45 00 (öppet mån–tors kl. 9–17, fre 9–16. Lunchstängt 12–13 från och med 6/4).

E-post: orebronikolai.forsamling@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Nikolai församling

Till Nikolai församling på Facebook

Församlingens kyrka: