Other languages with Google Translate

Kyrkis och Babysång/babycafé i Almby

Välkommen till Kyrkis på måndagar och Babysång med babycafé på tisdagar i Almby församlingshem (Öppen förskola).

Babysång/Babycafé och Kyrkis hösten 2019

I höst provar vi något nytt!

Öppna förskolan på måndagar och babysångsgruppen på tisdagar tar paus. Istället startar två nya samlingar varje vecka som barn och föräldrar är välkomna till:

Babysång med babycafé på tisdagar, med start tisdagen 3 sept kl 9.30-11.30. Sångstunden är kl 10.00. För barn 0-2 år med föräldrar. Ingen anmälan behövs. Det blir ett café för de små barnen och deras vuxna med lek och sångsamling som passar de yngsta.

Kyrkis med sångsamling för barn 3-5 år med föräldrar och småsyskon på måndagar, med start måndag 9 sept kl 9.30-11.30.  På kyrkis får de äldre barnen tillsammans med deras vuxna + småsyskon mer utrymme för skapande, berättande och musik och rytmik som passar dem. Vi lär också känna varandra i lek och samtal när vi är samma grupp som träffas varje vecka. Gruppen är nu fulltecknad.

Under höstlovet v 44 är babycaféet och kyrkis stängt.

Plats: Almby församlingshem, Almbyvägen 4, nedre våningen, ingång B (vid barnvagnsgaraget)

Mer information: Kontakta Inger Isacson på e-post
inger.isacson@svenskakyrkan.se eller på telefon 019-15 47 11

Inger Isacson