Foto: Jonas Frandsen/IKON

Babycafé, Pappis och Öppen förskola i Almby och Sörby

Välkommen till öppen förskola, babycafé och pappis i Almby församlingshem och Sörbykyrkan i Örebro.

Öppen förskola, Babycafé och Pappis flyttar till kyrkan under vecka 37!

Under vecka 37 kommer bygget vid Almby församlingshem påverka våra lokaler. Detta besked kom under veckan. Istället för att ställa in har vi bestämt oss för att ha sångstund tillsammans i kyrkan med våra grupper. Efter sångstunden blir det frukt och kanske lite lek bland kyrkbänkarna. Kyrkan ligger 100 meter väster om församlingshemmet.

>Måndag 09:30: Öppen förskola >> Sångstund i Almby kyrka, därefter frukt
>Tisdag 09:30: Babycafé >> Sångstund i Almby kyrka, därefter frukt
>Tisdag 14:00: Pappis >> Sångstund i Almby kyrka, därefter frukt
>Torsdag 09:30: Öppen förskola >> Sångstund i Almby kyrka, därefter frukt

Tagga gärna andra föräldrar som brukar komma på de här grupperna så att de också får informationen!

Från och med vecka 38 hoppas vi vara tillbaka i våra vanliga lokaler igen. Välkomna!

Öppen förskola i Almby och Sörby - Måndagar 9:30-11:30, onsdagar 14:00-16:00 & torsdagar 9:30-11:30

För föräldrar med barn i åldern 2 mån-5 år. Enkelt fika finns att köpa. Ingen anmälan behövs.

Måndagar 9:30-11:30 i Almby

Start 5 september. Ledare på måndagar är Mandy Walter och Louise Sjönvall.

Onsdagar 14:00-16:00 i Sörby

Start 28 september. Ledare på onsdagar är Lisa Sjökvist och Peter Kempe.

Torsdagar 9:30-11:30 i Almby

Start 8 september. Ledare på torsdagar: Katarina Högberg Jansson och Peter Kempe.

Babycafé i Almby - tisdagar 9:30-11:30

För föräldrar med barn 2-12 månader. Vi sjunger tillsammans kl 09.45. Sedan är det fri lek. Enkelt fika finns att köpa. Ingen anmälan behövs. Ledare: Katarina Högberg Jansson och Peter Kempe.

Babycafé startar vecka 36 (6 september)

Pappis i Almby - tisdagar 14:00-16:00

För pappor med barn 2 mån -5 år. Enkelt fika finns att köpa. Ingen anmälan behövs. Ledare: Peter Kempe och Per Malmros.

Pappis startar vecka 36 (6 september)

Tid, plats och mer information

Terminstider: Under skollov är verksamheten stängd.

Platser

Almby församlingshem: Almbyvägen 4. Församlingshemmet ligger 100 meter nedanför Almby kyrka. Vi håller till på nedre våningen, ingång från barnentrén på baksidan av huset.

Sörbykyrkan: Senapsvägen 24. Sörbykyrkans barnverksamhet bedrivs i barn- och cafédelen. Ingång från huvudentré.

Det är oss du träffar!

Almby församling

Almby församling i sydöstra Örebro består av gudstjänstgemenskaperna i Almby kyrka, Sörbykyrkan, Den gode herdens kapell och Universitetskyrkan. Här kan du läsa mer om verksamhet och gudstjänster.