Other languages with Google Translate

Öppen förskola i Almby

Välkommen till Öppen förskola i Almby församlingshem på måndagar kl 9.30-12 med sångstund kl 10. Måndag 20/5 har vi terminsavslutning. Hösten 2019 startar babysång/babycafé och kyrkis.

Babysång/Babycafé och Kyrkis hösten 2019

I höst provar vi något nytt!

Öppna förskolan på måndagar och babysångsgruppen på tisdagar tar paus och istället startar två nya samlingar som barn och föräldrar är välkomna till:

Babysång med babycafé på tisdagar, med start tisdagen 3 sept kl 9.30-11.30. Sångstunden är kl 10.00. För barn 0-2 år med föräldrar. Ingen anmälan behövs. Det blir ett café för de små barnen och deras vuxna med lek och sångsamling som passar de yngsta.

Kyrkis med sångsamling för barn 3-5 år med föräldrar och småsyskon på måndagar, med start måndag 9 sept kl 9.30-11.30. Vi tänker oss anmälan till denna grupp och du anmäler dig på plats under första månaden. Det går bra att prova på några gånger innan du anmäler dig. På kyrkis får de äldre barnen tillsammans med deras vuxna + småsyskon mer utrymme för skapande, berättande och musik och rytmik som passar dem. Vi lär också känna varandra i lek och samtal när vi är samma grupp som träffas varje vecka.

Under höstlovet är babycaféet och kyrkis stängt.

Plats: Almby församlingshem, Almbyvägen 4, nedre våningen, ingång B (vid barnvagnsgaraget)

Mer information: Kontakta Inger Isacson på e-post
inger.isacson@svenskakyrkan.se eller på telefon 019-15 47 11

Bild: Peter Lindström

Öppen förskola i Almby våren 2019

Du och ditt barn är välkomna till Almby församling i Örebro för lek, sångstund och gemenskap. Öppna förskolan i Almby vänder sig till förskolebarn 0-6 år med föräldrar eller annan vuxen i sällskap. Vi leker, myser, sjunger och umgås både små och stora tillsammans.

Varje gång sjunger vi tillsammans. Sångstunden börjar kl 10.

Det finns lunch att köpa för dem som vill, 30 kr för vuxen och 10 kr för barn. Denna termin är det pastasallad som du plockar ihop själv. Vi äter kl 11. Det går bra att swisha.

Dessutom händer detta under våren 2019:

Måndag 8 april kl 10: Sångstunden är i kyrkan.

Tisdag 9 april kl 10.15: Föreläsning om barns språkutveckling. Bibliotekarie Anna-Klara Nystedt pratar om barns språkutveckling 0-3 år. Vi är i öppna förskolans lokaler.

Lördag 4 maj kl 15: Barnkyrkan - en rolig samling för hela familjen i församlingshemmet med glassfest, bibelberättelse, sång och lekar! Hela familjen är välkommen!

Måndag 20 maj kl 10: Terminsavslutning för öppna förskolan. Vi träffas kl 10 i kyrkan och har därefter picknick och lekar ute i vår trädgård.

Vill du veta mer? Kontakta expeditionen tfn 019-15 46 77

• Måndagar 9.30-12.
  • Vi har stängt under sommaren och under skolloven. Även stängt helgdagar.
  • Almby församlingshem nedre våningen, ingång B (vid barnvagnsgaraget), Almbyvägen 4, 70284 Örebro
Inger Isacson

Almby församling

Adress:
Almbyvägen 4,

(informationsservice, öppet mån-tor 9-17, fre 9-16)

E-post: almby.forsamling@svenskakyrkan.se

För direktkontakt med församlingsexpeditionen i Almby: Ring telefon 019-15 46 77

Kontaktlista med alla medarbetare i Almby församling

Till Almby församling på Facebook

Församlingens kyrkor: