Kyrkis, Babysång & lek och Öppen förskola i Almby

Välkommen till Kyrkis och Öppen förskola på måndagar samt babysång på tisdagar i Almby församlingshem, Almbyvägen 4.

Kykis, Babysång & lek och Öppen förskola 2021

Varje vecka finns tre samlingar i Almby församlingshem som barn och föräldrar är välkomna till:

Kyrkis med sångsamling för barn 3-5 år med föräldrar och småsyskon på måndagar kl 9.30-11.30.  Anmälan. På kyrkis har vi temasamling med sång och rörelse, gemensam lek och pyssel. Sedan fri lek och fika (finns att köpa). Vi är samma grupp som träffas varje vecka. Gruppen är nu fulltecknad för hösten, men du kan anmäla ditt intresse på en reservlista till almby.forsamling@svenskakyrkan.se

Öppen förskola på måndagar kl 14.00-16.00 för barn 0-5 år med vuxen. Vi leker och har kul tillsammans. Fika finns att köpa. Ingen anmälan behövs.

Babysång & lek på tisdagar kl 10.00 -11.30. Vi sjunger tillsammans kl 10.00. Sedan är det fri lek. Kaffe/te finns att köpa. För barn 0-2 år med vuxen. Ingen anmälan behövs.

Terminstider: Öppet på höstlovet men under övriga skollov är verksamheten stängd.

Plats: Almby församlingshem, Almbyvägen 4, nedre våningen, ingång från barnentrén på baksidan av huset.

Mer information: Kontakta Inger Isacson på e-post
inger.isacson@svenskakyrkan.se eller på telefon 019-15 47 11

Almby församling

Adress:
Almbyvägen 4,

Telefon: Informationsservice: 019-15 45 00 (öppet mån–tors kl. 9–17, fre 9–16. Lunchstängt 12–13) .

E-post: almby.forsamling@svenskakyrkan.se

För direktkontakt med församlingsexpeditionen i Almby: Ring telefon 019-15 46 77

Kontaktlista med alla medarbetare i Almby församling

Till Almby församling på Facebook