Kyrkis, Babysång/utelek och Öppen förskola i Almby

Välkommen till Kyrkis på måndagar, babysång med utelek på tisdagar och öppen förskola utomhus på onsdagar i Almby församlingshem, Almbyvägen 4. Barnverksamheten börjar igen så snart det är möjligt.

Kykis, Babysång/utelek och Öppen förskola 2021

Barnverksamheten börjar igen så snart det är möjligt med hänsyn till rådande pandemirestriktioner, men just nu måste vi hålla stängt.

När allt återgår till det normala finns varje vecka tre samlingar i Almby församlingshem som barn och föräldrar är välkomna till:

Kyrkis med sångsamling för barn 3-5 år med föräldrar och småsyskon på måndagar kl 9.30-11.30.  På kyrkis har vi temesamling med sång och rörelse, gemensam lek och pyssel. Sedan fri lek och fika (finns att köpa). Vi är utomhus i församlingshemmets trädgård under hösten pga coronaviruset. Vi är samma grupp som träffas varje vecka. Start september. Anmälan till Kyrkis före 1/9 till almby.forsamling@svenskakyrkan.se

Babysång med utelek på tisdagar kl 10.00 -11.30. Vi sjunger tillsammans kl 10.00. Sedan är det fri lek. Kaffe/te finns att köpa. För barn 0-2 år med föräldrar. Ingen anmälan behövs. Vi är utomhus i församlingshemmets trädgård under hösten pga coronaviruset. Vid mycket dåligt väder ställs träffen in. Ingen anmälan behövs. Start 1 sept.

Öppen förskola på onsdagar kl 13.30-15.30 för familjer med barn 0-5 år. Sångstund kl 14.00. Vi leker, sjunger och fikar tillsammans. Fika finns att köpa. Vi är utomhus i församlingshemmets trädgård under hösten pga coronaviruset. Vid mycket dåligt väder ställs träffen in. Ingen anmälan behövs.

Terminstider: Öppet på höstlovet men under övriga skollov är verksamheten stängd.

Plats: Almby församlingshem, Almbyvägen 4, nedre våningen, ingång från barnentrén på baksidan av huset.

Mer information: Kontakta Inger Isacson på e-post
inger.isacson@svenskakyrkan.se eller på telefon 019-15 47 11

Inger Isacson

Almby församling

Adress:
Almbyvägen 4,

Telefon: Informationsservice: 019-15 45 00 (öppet mån–tors kl. 9–17, fre 9–16. Lunchstängt 12–13) .

E-post: almby.forsamling@svenskakyrkan.se

För direktkontakt med församlingsexpeditionen i Almby: Ring telefon 019-15 46 77

Kontaktlista med alla medarbetare i Almby församling

Till Almby församling på Facebook