Kyrkis, Babysång/utelek och Öppen förskola i Almby

Välkommen till Kyrkis på måndagar, babysång med utelek på tisdagar och öppen förskola utomhus på onsdagar i Almby församlingshem, Almbyvägen 4.

Kykis, Babysång/utelek och Öppen förskola hösten 2020

Varje vecka finns tre samlingar i Almby församlingshem som barn och föräldrar är välkomna till:

Kyrkis med sångsamling för barn 3-5 år med föräldrar och småsyskon på måndagar kl 9.30-11.30.  På kyrkis har vi temesamling med sång och rörelse, gemensam lek och pyssel. Sedan fri lek och fika (finns att köpa). Vi är utomhus i församlingshemmets trädgård under hösten pga coronaviruset. Vi är samma grupp som träffas varje vecka. Start september. Anmälan till Kyrkis före 1/9 till almby.forsamling@svenskakyrkan.se

Babysång med utelek på tisdagar kl 10.00 -11.30. Vi sjunger tillsammans kl 10.00. Sedan är det fri lek. Kaffe/te finns att köpa. För barn 0-2 år med föräldrar. Ingen anmälan behövs. Vi är utomhus i församlingshemmets trädgård under hösten pga coronaviruset. Vid mycket dåligt väder ställs träffen in. Ingen anmälan behövs. Start 1 sept.

Öppen förskola på onsdagar kl 13.30-15.30 för familjer med barn 0-5 år. Vi leker, sjunger och fikar tillsammans. Fika finns att köpa. Vi är utomhus i församlingshemmets trädgård under hösten pga coronaviruset. Vid mycket dåligt väder ställs träffen in. Ingen anmälan behövs. Start 9 september.

Terminstider: Under skolloven är verksamheten stängd.

Plats: Almby församlingshem, Almbyvägen 4, nedre våningen, ingång från barnentrén på baksidan av huset.

Mer information: Kontakta Inger Isacson på e-post
inger.isacson@svenskakyrkan.se eller på telefon 019-15 47 11

Inger Isacson

Almby församling

Adress:
Almbyvägen 4,

Telefon: Informationsservice: 019-15 45 00 (öppet mån–tors kl. 9–17, fre 9–16. Lunchstängt 12–13) .

E-post: almby.forsamling@svenskakyrkan.se

För direktkontakt med församlingsexpeditionen i Almby: Ring telefon 019-15 46 77

Kontaktlista med alla medarbetare i Almby församling

Till Almby församling på Facebook