Hyra lokal i Längbro

I Längbro församling finns fyra lokaler för uthyrning i samband med dop och begravning. Här kan du läsa mer om och se bilder på lokalerna.

Bokning
Vill du hyra lokal i samband med bokning av dop så gör du det direkt här på webben.

Har du frågor som rör hyra lokal i samband med begravning så ringer du vår Informationsservice.

Telefon:
Informationsservice: 019-15 45 00 (öppet mån–tors kl. 9–17, fre 9–16. Lunchstängt 12–13) .

Vill du hyra lokal som inte har samband med dop eller begravning så kontaktar du Cathryn Ekeberg, administratör på 019-15 46 52 eller Hamparsum Artin, vaktmästare på 019-15 46 46.

Kostnader och betalning
Hyreskostnaderna gäller för 2020.
Vi skickar faktura på kostnaden efter hyrestillfället.

Hagarummet
Under pågående Coronapandemi tillåter vi totalt 20 personer, inklusive personal. (I Längbro församlingshem finns Hagarummet som rymmer 30 personer.)

Hyra: 400 kr
Utöver kostnaden för lokalen tillkommer 10 kr/person över 18 år, avseende kostnad för kök, porslin m.m. Gäller ej om församlingen anlitas för catering.

Se dig omkring: Hagarummet i 360 grader

Ånstarummet
Under pågående Coronapandemi tillåter vi totalt 15 personer, inklusive personal.
(I Längbro församlingshem finns Ånstagrummet som rymmer 30 personer.)

Hyra: 300 kr

Se dig omkring: Ånstarummet i 360 grader

Längbrorummet och Ekersrummet
Under pågående Coronapandemi tillåter vi totalt 50 personer, inklusive personal. (I Längbro församlingshem finns Längbrorummet och Ekersrummet, som kan bokas var för sig eller ihop. Båda lokalerna rymmer 60 personer var, tillsammans 120 personer.)

Hyra Längbro och Ekersrummet ihop: 700 kr
Hyra Längbrorummet:  400 kr
Hyra Ekersrummet: 300 kr

Se dig omkring: Längbrorummet i 360 grader

Se dig omkring: Ekersrummet i 360 grader

Köket
I anslutning till lokalerna finns ett kök.

Se dig omkring: Köket i 360 grader

ORDNINGSREGLER

• Det är alkoholförbud i alla våra lokaler.
  • Lokalerna skall vara utrymda (städade och återställda) senast kl 19.00
    mån-lör.
  • Rökning är ej tillåten inomhus.
  • Lokalerna skall städas och den ursprungliga möbleringen skall återställas.

Längbro Församling

Längbro församling
Adress:
Församlingsvägen 4,
(informationsservice, öppet mån-tor 9-17, fre 9-16)
E-post: langbro.forsamling@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Längbro församling

Till Längbro församling på Facebook

Församlingens kyrkor: