Foto: Rune Lundkvist

Hyra lokal i Längbro

I Längbro församling finns fyra lokaler för uthyrning i samband med dop, bröllop, begravning och annat. Här kan du läsa mer om och se bilder på lokalerna.

Bokning
Vill du hyra lokal i samband med bokning av dop så gör du det direkt här på webben.

Har du frågor som rör hyra lokal i samband med begravning ringer du vår Informationsservice.

Telefon:
Informationsservice: 019-15 45 00 (öppet mån–tors kl. 9–17, fre 9–16. Lunchstängt 12–13) .

Vill du hyra lokal som inte har samband med dop eller begravning så kontaktar du Cathryn Ekeberg, administratör i Längbro.

Kostnader och betalning
Priserna nedan gäller för dopkalas och minnesstunder under 2022. Aktuellt pris för bokning av andra tillställningar fås vid bokningstillfället. Vi skickar fakturan på kostnaden efter uthyrningstillfället.

Hagarummet
I Längbro församlingshem finns Hagarummet som har 30 sittplatser. Antal sittplatser i Örebro pastorats kyrkor, kapell och lokaler.
Hyra: 500 kr
Utöver kostnaden för lokalen tillkommer 10 kr/person över 18 år, avseende kostnad för kök, porslin m.m.

Se dig omkring: Hagarummet i 360 grader

Ånstarummet
I Längbro församlingshem finns Ånstagrummet som har 30 sittplatser. Antal sittplatser i Örebro pastorats kyrkor, kapell och lokaler.

Hyra: 500 kr

Se dig omkring: Ånstarummet i 360 grader

Längbrorummet och Ekersrummet
I Längbro församlingshem finns Längbrorummet och Ekersrummet, som kan bokas var för sig eller ihop. Båda lokalerna har 60 sittplatser + 40 sitplatser, tillsammans 100 sittplatser. Antal sittplatser i Örebro pastorats kyrkor, kapell och lokaler.

Hyra Längbro och Ekersrummet ihop: 1000 kr
Hyra Längbrorummet:  700 kr
Hyra Ekersrummet: 700 kr

Se dig omkring: Längbrorummet i 360 grader

Se dig omkring: Ekersrummet i 360 grader

Köket
I anslutning till lokalerna finns ett kök.

Se dig omkring: Köket i 360 grader

Längbro kyrka

Varmt välkommen till Längbro kyrka. Kyrkan ligger på väster i Örebro, intill Karlslundsskogen men samtidigt nära stadsbebyggelsen, den byggdes 1901 och har 300 sittplatser. Kika runt i kyrkan genom att klicka i bilden längre ner på sidan.

Ekers kyrka

Varmt välkommen till Ekers kyrka. Kyrkan ligger några kilometer nordväst om Mellringe utanför Örebro, den byggdes på 1100-talet och har 40 sittplatser. Kika runt i kyrkan genom att klicka i bilden längre ner på sidan.

Molnhjärta

Dop, konfirmation, vigsel och begravning

Livsglädje, utveckling, kärlek och sorg hos Svenska kyrkan i Örebro. Vi finns för dig – i alla skeden av livet.

Längbro Församling

Längbro församling
Adress:
Församlingsvägen 4,
(informationsservice, öppet mån-tor 9-17, fre 9-16)
E-post: langbro.forsamling@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Längbro församling

Till Längbro församling på Facebook

Församlingens kyrkor: