Svenska kyrkan i Örebro Besöksadress: Storgatan 27, 70363 Örebro Telefon: +46(19)154500 E-post till Svenska kyrkan i Örebro Webbplats

Konfirmation i Olaus Petri församling

Hösten 2017 startar Olaus Petri församling på norr i Örebro två nya, spännande konfagrupper: Gamingkonfa med dataspelsträffar under skollov och Globalkonfa för dig som vill koncentrera dig på frågor om rättvisa, det mångkulturella samhället och en globaliserad värld. Båda grupperna åker på två läger och en längre resa till Polen. Välkommen!

Båda konfirmationsgrupperna är helt kostnadsfria, även resor och läger! Välkommen att läsa mer om grupperna och upplägget – och anmäler dig gör du direkt, här på webben.

Nyfiken på vår resa till Polen och Aushwitz?
Kolla in filmen från den resa som vi gjorde i april 2017!

Olaus Petri Församling

Olaus Petri församling
Församlingsexpeditionen

Olaus Petri kyrkogata 4,

E-post:
Örebro Olaus Petri församling

Olaus Petri församlingshem
Sofiagatan 2 A-D

För bokningar mm. ring informationsservice
tfn. 019-15 45 00.

Kontaktlista med alla medarbetare i Olaus Petri församling

Olaus Petri kyrka
Storgatan 40, Örebro
Kyrkan är öppen tis, ons, fre 10.00-15.00, tors 10.00-19.00 Samt under helgerna i samband med gudstjänst

Högmässa: söndag 10.00
Veckomässa: onsdag 7.30, torsdag 18.00
Morgonbön: vardagar utom onsdag 8.00
Heliga danser: jämn tisdag 18.30 (under terminerna)

Plan över kyrkan (pdf)

I Olaus Petri församling bor drygt 21.500 människor. Den är belägen i norra Örebros centralare delar. Församlingen ligger inom Örebro kontrakt och Strängnäs stift i Svenska kyrkan.

Läs mer om Olaus Petri församling