Foto: Ulla-Carin Ekblom

Konfirmation i Nikolai församling

Född 2008? Välkommen som konfirmand i Nikolai! Hösten 2022 startar tre konfirmandgrupper hos oss: Estetkonfa, Pilgrimskonfa och Teckenspråkig konfirmation.

Alla konfirmationsgrupper är helt kostnadsfria, även resor och läger! Välkommen att läsa mer om grupperna och upplägget. Du anmäler dig här på webben.

Estetkonfa

Välkommen som estetkonfirmand i S:t Nicolai kyrka i Örebro med start hösten 2022! Vi lär känna oss själva, Gud och varandra genom skapande och olika estetiska uttrycksformer. Vi åker på ett helgläger och en längre resa på påsklovet.

Pilgrimskonfirmation

Välkommen som pilgrimskonfirmand i S:t Nicolai kyrka i Örebro med start hösten 2022!

Teckenspråkig konfirmation

Svenska kyrkan har teckenspråkig verksamhet för både stora och små i Örebro – och erbjuder självklart också teckenspråkig konfirmation. Gruppen träffas under två helgläger och ett lite längre sommarläger, då vi även möter teckenspråkiga ungdomar från andra delar av Sverige. Konfirmandstart under hösten 2022.

Nikolai församling

Adress:
Nikolaigatan 8

Telefon: Informationsservice: 019-15 45 00
öppet mån–tors kl. 9–17, fre 9–16. Lunchstängt mån-fre 12–13.

E-post: orebronikolai.forsamling@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Nikolai församling

Till Nikolai församling på Facebook

Församlingens kyrka: