Other languages with Google Translate

Svenska kyrkan i Örebro Besöks- och postadress: Storgatan 27, 70363 Örebro Telefon: +46(19)154500 E-post till Svenska kyrkan i Örebro

Konfirmation i Längbro församling

I Längbro startar två nya, spännande konfirmandgrupper hösten 2018. En av dem, Hockeykonfa, arrangeras i samarbete med Örebro Hockey Ungdom och Örebro Hockey – och dessutom har vi Äventyrskonfa med en gemensam resa till England och Tyskland.

Längbro kyrka ligger på Väster i Örebro, nära Karlslundsskogen. Alla konfirmationsgrupper är helt kostnadsfria, även resor och läger! Välkommen att läsa mer om grupperna och upplägget – och anmäler dig gör du direkt, här på webben.

Längbro Församling

Längbro församling
Adress:
Församlingsvägen 4,
(informationsservice, öppet mån-tor 9-17, fre 9-16)
E-post: langbro.forsamling@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Längbro församling

Till Längbro församling på Facebook

Församlingens kyrkor: