Konfirmation i Almby församling

Fyra konfirmandgrupper startar i Almby församling läsåret 2022/2023 för dig som är född 2008: Mediakonfa, Fiskekonfa, English konfa och Sommarkonfa. Du behöver inte bo i församlingen. Alla är välkomna!

Konfirmationsgrupperna är helt kostnadsfria. Läs mer om grupperna och deras olika upplägg och anmäl dig direkt på webben.

Mediakonfa – express yourself

När du är glad eller ledsen. När du tror eller tvivlar. I Mediakonfa får du uttrycka dina egna tankar och frågor om livet, döden, kärlek, tro, förlåtelse och – inte minst – vem du själv är, mitt i alltihop. Vi jobbar med musik, film, foto och skrivande och åker till kreativa Köpenhamn ihop.

Fiskekonfa

Fiskekonfa vänder sig till dig som vill konfirmera dig och samtidigt gillar att fiska. På våra träffar pratar vi om livet, tron – och fiske. I maj 2023 åker vi på en fiskeresa ihop.

Bilden visar den brittiska flaggan på flaggstång, blå himmel i bakgrunden.

English konfa

Would you like to take your konfirmation in English? Then look no further! Join Sörbykyrkan’s English konfa.

Sommarkonfa på Solliden

Född 2008? Upptagen med plugg och aktiviteter under terminerna? Då kan Sommarkonfa vara något för dig. Ta chansen att fundera över meningen med livet ihop med andra ungdomar sommaren 2023, på Sollidens kursgård!

Vilken konfatyp är du?

Skrattglad, pratig, lugn, busig, sprallig, sportgalen, musikintresserad... Det finns ingen "mall" som du måste passa in i för att börja i en konfagrupp. Träffa några av våra konfirmander i Örebro från 2020–2022 och kolla vad de tänkte innan – och hur det blev. Konfirmation är inte som du tror.

Svenska kyrkan i Örebro vände konfirmandtrenden med "Inte som du tror"

Pandemin innebar anpassningar för konfirmandarbetet och en del inställda planer – men nu laddar Svenska kyrkan om. Hösten 2022 startas 15 nya konfagrupper i Örebro.

Almby församling

Adress:
Almbyvägen 4,

Telefon: Informationsservice: 019-15 45 00 (öppet mån–tors kl. 9–17, fre 9–16. Lunchstängt 12–13) .

E-post: almby.forsamling@svenskakyrkan.se

För direktkontakt med församlingsexpeditionen i Almby: Ring telefon 019-15 46 77

Kontaktlista med alla medarbetare i Almby församling

Till Almby församling på Facebook