Other languages with Google Translate

Om Svenska kyrkans individ- och familjerådgivning

Individ- och familjerådgivningen drivs av Svenska kyrkan i Örebro genom Örebro pastorats åtta församlingar. Vi är tre medarbetare och har våra lokaler i Svenska kyrkans hus på Storgatan 27 B i centrala Örebro.

Familjerådgivning är en möjlig väg ut ur en kris. Under 2018 mötte våra familjerådgivare närmare 400 personer i familjerådgivning och ca 130 personer i enskilda samtal. Nästan 400 barn nåddes på detta sätt.

Vi som arbetar på mottagningen har psykoterapeutisk utbildning bland annat familjeterapi utöver vår grundutbildning. Vi är dessutom utbildade i tros- och livsåskådningsfrågor. Alla samtal sker under tystnadsplikt.

Caroline Burstedt

Familjerådgivare, Familjerådgivningen, Örebro pastorat

Mats Ekerbring

Familjerådgivare, Örebro pastorat, Familjerådgivningen