Hyra lokal i Edsberg och Mosjö-Täby

I Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar i Örebro och Lekeberg finns flera lokaler för uthyrning i samband med dop, vigsel/bröllop och begravning. Här kan du läsa mer om och se bilder på lokalerna.

BOKNING

Vill du hyra lokal i samband med bokning av dop eller bröllop så kan du göra det direkt här på webben.

Har du frågor som rör hyra av lokal i samband med begravning så ringer du vår Informationsservice på 019-15 45 00.

Vill du hyra lokal som inte har samband med dop, vigsel eller begravning, kontakta  vaktmästare Monica Andersson på 019-15 47 92 eller administratör Helena Liimatainen på 019-15 47 19.

KOSTNADER OCH BETALNING

Hyreskostnaderna gäller för 2020.
Vi skickar faktura på kostnaden efter hyrestillfället.

hyra lokal vid Edsbergs kyrka

Antal sittplatser i Örebro pastorats kyrkor, kapell och lokaler.

I Edsbergs församlingshem intill Edsbergs kyrka finns Stora salen att hyra i samband med dop, bröllop eller begravning.

Hyra lokal vid Mosjö kyrka

Antal sittplatser i Örebro pastorats kyrkor, kapell och lokaler.

I Mosjö församlingshem intill Mosjö kyrka finns lokal hyra i samband med dop, bröllop eller begravning :

Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar

Postadress:
 Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar,
Prästgårdsvägen 34

Här hittar du våra besöksadresser

Telefon: 019-15 45 00 (Informationsservice, öppet mån–tors kl. 9–17, fre kl. 9–16. Lunchstängt kl. 12–13) .

E-post: edsbergs.mosjo-taby.forsamlingar@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar