Hyra lokal i Edsberg och Mosjö-Täby

I Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar i Örebro och Lekeberg finns flera lokaler för uthyrning i samband med dop, vigsel/bröllop och begravning. Här kan du läsa mer om och se bilder på lokalerna.

BOKNING

För närvarande under pågående Coronapandemi gäller särskilda regler kring maxantal i respektive lokal. För frågor kring det kontakta oss via telefonnummer nedan.

Vill du hyra lokal i samband med bokning av dop eller bröllop så kan du göra det direkt här på webben.

Har du frågor som rör hyra lokal i samband med begravning så ringer du vår Informationsservice på 019-15 45 00.

Vill du hyra lokal som inte har samband med dop, vigsel eller begravning så kontaktar du vår assistent/vaktmästare Maria Andersson-Norén på 0585-821 92.

KOSTNADER OCH BETALNING

Hyreskostnaderna gäller för 2020.
Vi skickar faktura på kostnaden efter hyrestillfället.

hyra lokal vid Edsbergs kyrka

För närvarande under pågående Coronapandemi gäller särskilda regler kring maxantal i respektive lokal. För att få veta vad som gäller för just denna lokal, kontakta oss!

I Edsbergs församlingshem intill Edsbergs kyrka finns Stora salen att hyra i samband med dop, bröllop eller begravning.

Hyra lokal vid Mosjö kyrka

I Mosjö församlingshem intill Mosjö kyrka finns flera lokaler att hyra i samband med dop, bröllop eller begravning. Du kan hyra en eller flera lokaler – eller hela församlingshemmet. Totalt ryms ca 100 personer i Mosjö församlingshem:

• Stora salen har ca 60 sittplatser.
    Kostnad: Minnesstund 500 kr, Dop 500 kr och Vigsel (båda salarna) 1500 kr
    Utöver kostnaden för lokalen tillkommer 10 kr/person över 18 år, avseende kostnad för kök, porslin m.m. Gäller ej om församlingen anlitas för catering.
    Se dig omkring: Stora salen i 360 grader
  • Lilla salen har ca 20 sittplatser.
    Kostnad: Minnesstund 250 kr, Dop 250 kr
    Se dig omkring: Lilla salen i 360 grader
  • Kök finns.
    Se dig omkring: Köket i 360 grader
  • Samlingssalen på nedre plan rymmer ca 25 vuxna och 12 barn. Lokalen passar utmärkt för dopfika eller barnkalas. Köksdel i samma lokal.
    Kostnad 500 kr.
    Se dig omkring: Samlingssalen i 360 grader
Stora salen i Mosjö församlingshem.
Lilla salen i Mosjö församlingshem.

Hyra lokal vid Täby kyrka

För närvarande under pågående Coronapandemi gäller särskilda regler kring maxgräns för respektive lokal.  För att få veta vad som gäller för just denna lokal, kontakta oss!

I Täbygården intill Täby kyrka finns två lokaler att hyra i samband med dop, bröllop eller begravning. Totalt ryms ca 100 personer.

Stora salen i Täbygården.
Lilla salen i Täbygården.

Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar

Postadress:
 Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar,
Prästgårdsvägen 34

Här hittar du våra besöksadresser

Telefon: 019-15 45 00 (Informationsservice, öppet mån–tors kl. 9–17, fre kl. 9–16. Lunchstängt kl. 12–13) .

E-post: edsbergs.mosjo-taby.forsamlingar@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar