Hyra lokal i Edsberg och Mosjö-Täby

I Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar i Örebro och Lekeberg finns flera lokaler för uthyrning i samband med dop, vigsel/bröllop och begravning. Här kan du läsa mer om och se bilder på lokalerna.

BOKNING

Vill du hyra lokal i samband med bokning av dop eller bröllop så kan du göra det direkt här på webben.

Har du frågor som rör hyra lokal i samband med begravning så ringer du vår Informationsservice på 019-15 45 00.

Vill du hyra lokal som inte har samband med dop, vigsel eller begravning så kontaktar du vaktmästare Lena Mårtensson på 019-15 47 92 eller Maria Andersson Norén på 0585-821 92.

KOSTNADER OCH BETALNING

Hyreskostnaderna gäller för 2020.
Vi skickar faktura på kostnaden efter hyrestillfället.

hyra lokal vid Edsbergs kyrka

För närvarande under pågående Coronapandemi gäller särskilda regler kring maxantal i respektive lokal.

I Edsbergs församlingshem intill Edsbergs kyrka finns Stora salen att hyra i samband med dop, bröllop eller begravning.

• Stora salen: (Max 90 pers) Under pågående coronapandemi tillåts max 25 personer i lokalen, inklusive personal.
    Kostnad: Minnesstund 350 kr, Dop 350 kr och Vigsel 1100 kr
    Utöver kostnaden för lokalen tillkommer 10 kr/person över 18 år, avseende kostnad för kök, porslin m.m. Gäller ej om församlingen anlitas för catering.
    Se dig omkring: Stora salen i 360 grader
    Se dig omkring: Köket i 360 grader

Hyra lokal vid Mosjö kyrka

Under pågående Coronapandemi gäller särskilda regler kring maxantal i respektive lokal.

I Mosjö församlingshem intill Mosjö kyrka finns lokal hyra i samband med dop, bröllop eller begravning :

• Församlingshemmets övre plan: (Max 62 pers) Under pågående coronapandemi tillåts max 30 personer i lokalen, inklusive personal.
    Kostnad: Minnesstund 500 kr, Dop 500 kr och Vigsel (båda salarna) 1500 kr
    Se dig omkring: Stora salen i 360 grader
  • Kök finns.
    Se dig omkring: Köket i 360 grader
Stora salen i Mosjö församlingshem.
Lilla salen i Mosjö församlingshem.

Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar

Postadress:
 Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar,
Prästgårdsvägen 34

Här hittar du våra besöksadresser

Telefon: 019-15 45 00 (Informationsservice, öppet mån–tors kl. 9–17, fre kl. 9–16. Lunchstängt kl. 12–13) .

E-post: edsbergs.mosjo-taby.forsamlingar@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar