Hyra lokal i Edsberg och Mosjö-Täby

I Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar i Örebro och Lekeberg finns flera lokaler för uthyrning i samband med dop, vigsel/bröllop och begravning. Här kan du läsa mer om och se bilder på lokalerna.

BOKNING

Vill du hyra lokal i samband med bokning av dop eller bröllop så kan du göra det direkt här på webben.

Har du frågor som rör hyra lokal i samband med begravning så ringer du vår Informationsservice på 019-15 45 00.

Vill du hyra lokal som inte har samband med dop, vigsel eller begravning så kontaktar du vår assistent/vaktmästare Maria Andersson-Norén på 0585-821 92.

KOSTNADER OCH BETALNING

Hyreskostnaderna gäller för 2020.
Vi skickar faktura på kostnaden efter hyrestillfället.

hyra lokal vid Edsbergs kyrka

I Edsbergs församlingshem intill Edsbergs kyrka finns Stora salen att hyra i samband med dop, bröllop eller begravning.

Hyra lokal vid Mosjö kyrka

I Mosjö församlingshem intill Mosjö kyrka finns flera lokaler att hyra i samband med dop, bröllop eller begravning. Du kan hyra en eller flera lokaler – eller hela församlingshemmet. Totalt ryms ca 100 personer i Mosjö församlingshem:

• Stora salen har ca 60 sittplatser.
    Kostnad: Minnesstund 500 kr, Dop 500 kr och Vigsel (båda salarna) 1500 kr
    Utöver kostnaden för lokalen tillkommer 10 kr/person över 18 år, avseende kostnad för kök, porslin m.m. Gäller ej om församlingen anlitas för catering.
    Se dig omkring: Stora salen i 360 grader
  • Lilla salen har ca 20 sittplatser.
    Kostnad: Minnesstund 250 kr, Dop 250 kr
    Se dig omkring: Lilla salen i 360 grader
  • Kök finns.
    Se dig omkring: Köket i 360 grader
  • Samlingssalen på nedre plan rymmer ca 25 vuxna och 12 barn. Lokalen passar utmärkt för dopfika eller barnkalas. Köksdel i samma lokal.
    Kostnad 500 kr.
    Se dig omkring: Samlingssalen i 360 grader
Stora salen i Mosjö församlingshem.
Lilla salen i Mosjö församlingshem.

Hyra lokal vid Täby kyrka

I Täbygården intill Täby kyrka finns två lokaler att hyra i samband med dop, bröllop eller begravning. Totalt ryms ca 100 personer.

Stora salen i Täbygården.
Lilla salen i Täbygården.

Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar

Postadress:
 Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar,
Prästgårdsvägen 34

Här hittar du våra besöksadresser

Telefon: 019-15 45 00 (Informationsservice, öppet mån–tors kl. 9–17, fre kl. 9–16. Lunchstängt kl. 12–13) .

E-post: edsbergs.mosjo-taby.forsamlingar@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar