Hyra lokal i Edsberg och Mosjö-Täby

I Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar i Örebro och Lekeberg finns flera lokaler för uthyrning i samband med dop, vigsel/bröllop och begravning. Här kan du läsa mer om och se bilder på lokalerna.

BOKNING

Vill du hyra lokal i samband med bokning av dop eller bröllop så kan du göra det direkt här på webben.

Har du frågor som rör hyra lokal i samband med begravning så ringer du vår Informationsservice på 019-15 45 00.

Vill du hyra lokal som inte har samband med dop, vigsel eller begravning, kontakta  vaktmästare Lena Mårtensson på 019-15 47 92 eller administratör Maria Andersson Norén på 0585-821 92.

KOSTNADER OCH BETALNING

Hyreskostnaderna gäller för 2020.
Vi skickar faktura på kostnaden efter hyrestillfället.

hyra lokal vid Edsbergs kyrka

Läs om hur många personer som maximalt får vistas i Svenska kyrkans kyrkor och lokaler i Örebro pastorat under coronapandemin.

I Edsbergs församlingshem intill Edsbergs kyrka finns Stora salen att hyra i samband med dop, bröllop eller begravning.

Hyra lokal vid Mosjö kyrka

I Mosjö församlingshem intill Mosjö kyrka finns lokal hyra i samband med dop, bröllop eller begravning :

Stora salen i Mosjö församlingshem.
Lilla salen i Mosjö församlingshem.

Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar

Postadress:
 Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar,
Prästgårdsvägen 34

Här hittar du våra besöksadresser

Telefon: 019-15 45 00 (Informationsservice, öppet mån–tors kl. 9–17, fre kl. 9–16. Lunchstängt kl. 12–13) .

E-post: edsbergs.mosjo-taby.forsamlingar@svenskakyrkan.se

Kontaktlista med alla medarbetare i Edsbergs och Mosjö-Täby församlingar